Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místo MOST! se tenhle seriálový kočkopes oscilující mezi parodií, dramatem a komunitní sci-fi snad měl jmenovat Do vytracena... Scénáristickou bezradnost závěru série jen dokresluje nepokrytě vykradenej Big Lebowski s Donnyho úmrtím v bitce (na infarkt), včetně všech těch peripetií kolem urny s jeho popelem. Propána, to tady nikdo ten film nezná??? A ta závěrečná píseň Don't Stop Believin' od Journey je použita jako závěrečná skladba už ve filmu Rock Of Ages (kam se lépe hodí a kde mimochodem vyzní mnohem lépe...) Taky nic??? ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpačitý sedmý díl mi najednou dává smysl jako nutná předehra k velkolepému finále. Proč velkolepému? Na první pohled totiž může působit nenápadně, žádnou taškařici nečekejte. Natožpak happy-end. Připravte se na nával emocí. Smutku, trapnosti, osamění. Co seriál zatím naznačoval tady naplno vybublá na povrch. Most se ponoří do mlhy. Smekám, že se tvůrcům podařilo tuhle proměnu ze sitcomu, který si dělá srandu ze všeho a ze všech, úplně přirozeně provést, a přitom humor úplně neupozadit (i když spíš než vtipné jsou absurdní situace a průpovídky až děsivě uvěřitelné). Síla. Posledních deset minut je plných trapnosti a zoufalství, přesto je konec dojemný se špetkou naděje do budoucna. PS: A ne, pokračování si pro jistotu nepřeju. ()

Reklama

Clara 

všechny recenze uživatele

Je spousta seriálu u kterých si řeknete, bože proč tak dlouho, to by stačilo na film. A pak i filmy, co by stačily jen za zmínku. Ale to sem nepatří. Z Mostu chci víc, mrzi me, že skončil, ale tak to má být. Smekám, v nejlepším se má přestat, ale kde bylo to nejlepší? Tolik promarnenych nápadů, ovšem tento k něm nepatří. Pořád mám pocit, že to bylo málo. Neobyčejně obyčejný příběh lidi. A kolikrát ani neobyčejne nestačí. Tady jo, vlastně ne, chci víc!!! Díky za to, že to je- spojení spravnyho ceskyho humoru a důstojnosti. ()

Takaru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z poslední epizody seriálu mám popravdě smíšené pocity. Tíha a vážnost tady naprosto převážily, vtípky, které to celé měly trochu odlehčit, vyzněly naprázdno. Přesto je to závěr důstojný a celý seriál se právem zapsal do "zlatého fondu" česko-slovenské televizní tvorby. Jen už mi prosím někdo vysvětlete co, že je tak nebezpečného, nepřípustného, nemorálního a výchovu narušujícího na zobrazení mužského ztopořeného přirození nebo ženských genitálií před desátou hodinou večerní. Tohle je doopravdy k zamyšlení. Z tohoto odporného pokrytectví je mi zle už dlouho. Most forever. DÍKY. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řesit celý díl smrt a pohřeb nebylo vyvrcholení dle mého gusta, ale na druhou stranu musím dát čtyži hvězdy za poslední pětiminutovku ... prostě ta muzika v kombinaci s nějakou tou pointou mne přeci jen emocionálně zasáhla - dokonalý mix deprese, smutku, slz a optimismu, lidskosti a hravosti zároveň. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Při Luďkově smuteční řeči před Severkou je v čase 44:30 záběr do publika, ve kterém je Luděk (Martin Hofmann). (afu)
  • Epizoda byla vysílána o 45 minut později než ostatní epizody, kvůli nadměrnému počtu sprostých slov. (Kajman26)
  • Poslední epizodu seriálu mohli diváci sledovat přímo v mostecké restauraci Severka společně s jeho tvůrci a na programu byla taky autogramiáda s herci. (Duoscop)

Reklama

Reklama