Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (240)

plakát

Ikarie XB 1 (1963) 

A co dělalo lidstvo mezi první a druhou expedicí na AC? Válelo si šunky v pražských krčmách! Diváci pozemské reality show přepínají na Výměnu astro-manželek.

plakát

Chlapec jménem Charlie Brown (1969) 

Velice pěkný film (vyjma otřesného "procítěného" cajdáku na začátku), obzvláště pro milovníky komiksů CH. M. Schulze. Výtvarná podoba z jeho komiksů přímo vychází - viz. kompozice některých záběrů v podobě komiksových políček. Ukázka z filmu, má oblíbená pasáž s písničkou Failure face: https://youtu.be/Cz6_9ReEGuY

plakát

Crulic - Cesta na onen svět (2011) 

"příběh Crulice, 33letého Rumuna, který zemřel v polském vězení během protestní hladovky." Stopáž 73 s by tomuto snímku slušela lépe. A teď prosím minutu ticha než doběhnou titulky.

plakát

Jurský park (1993) 

Crichtonova kniha je ještě lepší, napínavější a delší. Doporučuji.

plakát

Pahorek (1965) 

Velice poutavý film, skvěle vybraní představitelé hlavních rolí a velmi dobrý český dabing. Líbilo se mi třeba to jakým způsobem velitel tábora zlikviduje vzpouru a ještě si navíc během několika minut zcela získá sympatie vzbouřených vězňů! Fantasticky odpozorované a vykreslené.

plakát

Dottie dostává na zadek (1993) (TV film) 

Okolí vás brzo naučí, že "nežádoucí" je třeba složit do malinkého čtverečku, obalit celofánem a potají zakopat na zahradě.

plakát

Počátek (2010) 

Raději Věčný svit.

plakát

Avatar (2009) 

Pocahontas a Pinokio ve Vietnamu?

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Dobrý seriál s otřesným českým dabingem. Rozhodně doporučuju původní znění, bez něj to nemá cenu.