Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (805)

plakát

Bahno z Mississippi (2012) 

Cigáro mezi zubama a ještě do toho cedí moudra. To je Mud! Pro dva čtrnáctiletý kluky je vzor chlapa jako blázen. A taky jo Rikitan od bobřích hochů by mohl závidět! Celou tu dobu jen a jen přípravy jak tu zatracenou loď dostat z toho stromu! Sakra Ellis má fakt koule a nebojí se! Nesnáší ale, když Rikitan - Mud hodí jen tak před palubu svou Juniper a využije k tomu Ellise. Robít na kusy modlu...byly to fakt jen kecy co Mud říkal? Nebo je to fakt chlap, za kteryho se stojí postavit a stát se třeba i zlodějem?

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Tak nějak mě ale nezajímalo, jak to dopadne. Bylo mi jasný, že jak bude přibývat peněz, drog a štětek bude ubývat dobrá nálada. A ona ubývala. Nic to nemění na faktu, že je to skvěle natočený film. Ale tak nějak nevím pro koho? Pro chudý aby slintali nad mocí a luxusem peněz, a nebo pro bohatý, aby si porovnávali velikost ega, jachty... Nebo pro společnost jako celek, aby zavrhla peníze a vrátila se...kam vlastně?

plakát

Jump street 21 (2012) 

Tihle dva trotlové (jeden nezná práva zadrženého a druhý zas neumí pomalu ani vystřelit) mě prostě okamžitě chytli za srdce! Poserou co můžou (včetně prvního zatčení), dělaj zásadně co nemaj a jak je někde jen sebemenší možnost narazit na průser, můžete si být jistí, že se budou motat kolem. "Jestli ještě jednou praštíš malého, černého gaye tak se nervově zhroutím!"

plakát

Prodloužený víkend (2013) 

Je ve mně zvláštní směsice pocitů. Když řeknete lidem absolutní a ne úplně obvyklou pravdu zdrahají se jí uvěřit. To asi vystihuje tenhle film nejvíc. Ono jde totiž vážně dost těžko uvěřit tomu, že právě uprchlej vězeň navzdory dost velké muskulatuře má neodolatelně jemné ruce a peče koláče...

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Filmy o boxu moc rád nemám. Představa jak dva 70tníci shoděj trička a jdou boxovat je asi tak sexy jako žvýkačka ve vlasech. Jenže tenhle film není o tom jak jeden stoletej dědek spráská toho druhyho do krychle! Je to taky o tom jak stará láska nezrezne, jak touha napráskat nepřestane ani po třiceti letech! Jo a mimochodem taky se dozvíte co to je iPad;-)

plakát

Lásky čas (2013) 

Kdo by nechtěl jen se rychle zavřít do temné skříně, zatnout pěsti a...a takových krásných, citlivých a vtipných filmů je jako šafránu!

plakát

Revival (2013) 

Chceš se svlikat? Tak se svlíkni! Aspoň ty mladý uviděj co je čeká! Takoví staří dědci a hele jak to umí roztočit! Dát se ale po tolika letech dohromady není nic moc jednoduchýho! TO jak se hledaj je sranda i trochu hořkost. Tak jak už to v životě chodí. Do toho fakt skvělá hudba a jízda s kulturáku ke kulturáku může začít... Kdo nevěří ať hodí kalhotky;-)

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Rychlejsi a hmmm o hodne fialovejsi:-) Politika masala??? Poka!!!