Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (73)

plakát

Anne Boleyn (2021) (seriál) odpad!

Aby tvůrce nedopadl jako Sergio Campanese z úžasného filmu Zvíře z roku 1977. Dovolte abych parafrázoval:“Ty tlustej požírači špaget, tvůj poslední film (Anne Boleyn) byl tak špatnej, že ho i dobročinné spolky odmítali promítat zadarmo! “

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Za mě úplná spokojenost. nemám věru co bych vytkl. Dostal jsem co jsem chtěl a víc. Doporučuji všem fanouškům MCU! Skvělé zakončení skvělé série, jen se bojím, že už nic lepšího studio vydat nemůže.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

4* hlavně za super hlášku : "To nejsou ti droidi které hledáte..."

plakát

Černý Tulipán (1964) 

Na tomhle filmu jsem vyrostl a nedám na něj dopustit. Ještě se mi nestalo abych při závěrečné honičce v ulicích neměl husí kůži.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Parádní film, který je třeba vidět vícekrát abyste si jej vychutnali a plně vše pochopili. Skvělí herci hlavně ústřední duo. To nepřátelství a rivalitu jim fakt věříte. Působivý příběh se super vyvrcholením, které jsem fakt nečekal. Velice doporučuji knižní předlohu, kterou jsem četl až po shlédnutí filmu a možná to bylo dobře. Jelikož je rozuzlení v knize jiné, nepřipraví vás to o zážitek. A vážně nejsem schopen říci, který konec je lepší a působivější. Snad jen vyjádřím názor, že pro film se hodil tento a pro knihu ten její.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Neviděl jsem ani jeden díl. Já si nemůžu pomoci, ale když jsem četl anotaci k seriálu ihned mi napadlo: "Každá voda ale nakonec steče dolů a Stázina se dostane Kubovi za ženu!" :-D

plakát

Falcon a Winter Soldier - Pravda (2021) (epizoda) 

Mně tato epizoda náhodou sedla. Baví mě, když se superhrdinové na chvilku zastaví a prožívají i normální věci ze života. Ve filmech na to moc prostoru není tak v seriálu proč to neukázat? Připomnělo mi to moji velice oblíbenou scénu z Avengers 2, kdy se všichni pokoušejí zvedat Mjollnir..a o akci se nebojím té bude v poslední epizodě jistě dost a dost.

plakát

Fanfán Tulipán (1952) 

Jeden z těch filmů, který časem nic neztrácí. Krásná Gina Lollobrigida, charismatický Gérard Philipe a dobře zasazené vtipy dělají z filmu nadčasový klenot. ...."Já, ty, moje žena a děti budeme žít spolu. Ty budeš můj bratr a já budu tvůj otec! "

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

No i přes 4 * musím něco vytknout. Mám asi nasazené růžové brýle a proto tento film hodnotím tak vysoko, byl to totiž vánoční dárek. Takže výtky: 1, udělat ze dvou sourozenců černocha a bělošku? Nechápejte mě špatně mně by ani nevadilo, že změnili barvu kůže, ale u sourozenců 1 tak a druhý tak? Jako vím, že byla adoptovaná (v tomto filmu!) ale stejně... 2, Captain Dramatik! Nyní cituji svého kamaráda, který tuto postavu takto trefně pokřtil...Pokud film znáte nemusím říkat o kom mluvím. Vážně, tenhle chlápek v každém dialogu mluví tak, že máte pocit, že byste měli jeho moudra zapsat pro další generace. 3, přijít ke schopnostech o kterých ruku na srdce všichni vědí, že přijdou až v polovině filmu a použít je pořádně až v cca posledních 20ti minutách? A za to dramatické pojmenování skupiny, které přišlo úplně nakonec, abychom neztratili to vnitřní napětí, za to by se nemusel stydět ani již mnou zmiňovaný Captain Dramatik! Vždyť se tak jmenuje film a všichni co na to koukají to jméno znají!!!