Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 323)

plakát

Taxikářem v New Yorku (2009) (TV film) 

Nádherný dokument o životě taxikářů v tomhle mega městě. Vždy mě tohle město fascinovalo a jednou bych se tam rád podíval.

plakát

Pád do tmy 2 (2009) 

Skvělý pokračování, který jsem si opravdu užil. Luxusní atmosféra ještě teď mě mrazí, už jen při představě že bych v té jeskyni měl být a někde se tam plazit a nemusí tam být ani ty skřeti. Klaustrofobie je svině. Krásně to doplnilo první díl a skončilo tak jak mělo na horor.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

To byla ,ale šílenost. Asi 20 minut jsem nevěřícně koukal co že se z toho vyklube za film.Ale pak už jsem se poměrně dobře bavil a smál, bylo to hodně ujetý a vtipný. Prostě komiks doslova převedený na film. Víc takových šíleností.

plakát

Suezský průplav (2017) (TV film) 

Je až neuvěřitelné co lidi dokáží sestrojit a vybudovat, opravdu fascinující dokument o jednom z novodobých divů světa.

plakát

Maggie (2015) 

Docela nuda, děj není špatný, ale moc se tam toho neděje. Jen sledujeme proměnu dcery v jakou si zombi a snahu otce ji za každou cenu nechat doma a udržet na živu. Arnold tu podává dobrý výkon, ale chtělo to víc akce, tohle bylo spíš drama než horor a to mě moc nebere.

plakát

Skrýš (1995) 

Docela jsem se toho bál, ale naštěstí hned na začátku jsem zaregistroval, že tam hraje můj idol z dospívání Alicia Silverstone (videoklipy skupiny Aerosmith) a tu když někde vidím tak zpozorním moc krásná žena. Oživovat někoho když už je vlastně mrtvý se nevyplácí a taťkovi začíná pěkně hrabat jenže vše má svůj důvod. Celkem slušný film i atmosféra. Mimochodem je tam jakási paralela kdy jde Regina na koncert Pearl Jam a hlavní záporák se jmenuje Jeremy což je název dnes už legendární písničky a klipu právě od Pearl Jam.

plakát

Skryté zlo (2017) 

Slušný horor já se dobře bavil hodně podobné jako Candyman. Škoda že u nás nenechali originální název. Dějově celkem povedený najdou ve starém stolku jakési věty a mince a musí neustále říkat ty slova a mají halušky. Ano už to tady několikrát bylo, ale tohle navzdory hodnocení bylo dobrý. Atmosféra i herci v pohodě.

plakát

Thelma (2017) 

Ani ryba ani rak, i tak by se dalo charakterizovat tenhle film, ani vyloženě horor a ani jen drama. Thelma je poměrně sympatická holka, co je vychovávaná dost zkrátka a na koleji zjišťuje že život nabízí i jiné rozkoše než jen chodit do kostela. Lesbické scény jsou poměrně vzrušující, ale i samotný děj, kdy dívka zjišťuje co vše vlastně má na svědomí a co umí. Jaká změna tahle severská podívaná o proti americké produkci. Má to krásnou ponurou, ale i poetickou atmosféru, která vás pěkně pohltí.

plakát

Tajemný zabiják (2011) 

Nebylo to vyloženě špatné, ale ani dobré, tak na půl. Naštěstí je to dělané trochu do humoru, já jsem se asi dvakrát opravdu zasmál. Vraždy jsou celkem fajn. Hlavní hrdina mě přišel opravdu jako totální blázen, ještě že měl sympatickou dceru, která ho nakopla tím správným směrem. Dějově to taky docela šlo, ten konec byl zajímavý. Ty poldové byli ,ale idioti.

plakát

Deník Ellen Rimbauerové (2003) (TV film) 

Nuda a nuda, tohle mě nebavilo, už jen to prostředí začátek 20.století. A k tomu duchařina, kdy v domě straší. Ještě , že mám možnost to přeskakovat a neztrácet čas, koukáním na celek.