Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (121)

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Tak tohle byla jen třešnička na DORTU. Vidět všechny  v jednom filmu bylo fascinující!

plakát

Mrazík (1964) 

Loupit, neloupit, sežrat, nesežrat? Mrazík je prostě kultovka plných skvělých hlášek, který nám zůstane v paměti napořád.

plakát

Hospoda - Hazard (1997) (epizoda) 

"My jsme chtěli původně fetovat heroin, ale jak jste tak silně bušil, tak se Tomáš tak vylekal, že ho všechen sežral."

plakát

Přes palubu (1987) 

Jeden z mých oblibených amerických romantických filmů. 90%

plakát

Rivalové (2013) 

Musím říct, že dlouho jsem se tomuto filmu vyhýbal,ale udělal jsem obrovskou chybu,dost mě emoticky dostal, Nedá se nic tomuto snímku vytknout, všechno sedělo jak prdel na hrnec. Naprosto dokonalý!

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Tohle je jedna z mých nejoblíbenějších pohádek. Na Vetchého, Kemra,Dlouhého, Nárožného a další se báječně kouká, má to v sobě šmak a veliký potenciál. Jednoznačně 99%

plakát

Ip Man (2008) 

Naprosto brilantní,mimořádně fascinující,prostě užasný historický kousek Hong Kongské tvorby... Herecký výkon Donnieho Yena, se mi neskutečně líbil!

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Pro mě velice geniální snímek! Takhle vypadá svět pyrotechniku v Iráku. . . Herecké obsazení zvládnuté,hudba byla velice příjemná, režie - kterou dělala žena, bravurní. Příjemně jsem se bavil, smekám.

plakát

Avatar (2009) 

Na tento "FILM" jsme se těšim od chvíle, co jsem se o něj dozvědel. Čekal jsem,že by to mohl být další triumf Cameronovi režije,ale že to bude taková bomba, se mi ani ve snu nezdálol. Naprosto výborné efekty, dokonalá hudba a děj, herci SUPER. Z celého filmu jsem se ani minutu nenudil, děj je prostě fantastický! Jednoznačně "zatím" nejlepší film co jsem letos viděl. 100%