Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (168)

plakát

Maškaráda (2022) 

Povedený film o různých životních situacích, do kterých se dostanete když zlobíte a podvádíte. Snad v reálu nevyhraje vždy ten největší pi_us. François Cluzet stárne do krásy a i v jeho skoro 70 je na něj příjemný pohled.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Konečně zase jednou skvělý film. Jennifer Lawrence hraje skvěle vždy a všude a i tenhle klišovitý model, který ve všech ostatních filmech zklamal, pozvedla na milou a vtipnou podívanou. Bitka na pláži vede, vpád na mejdan taky pobavil. A světe div se, našla se herečka, která je ochotná přiznat ve filmu svých 32 let a ještě vtipně, to zahřálo u srdíčka. Třeba už odzvonilo stařenám, co se ve 40 snaží ztvárnit dvacítku, třicítku a myslí si, že jim to někdo zbaští. I přes přeslazené zakončení nemůžu jinak než 5 hvězd.

plakát

Dostaň ho tam (2010) odpad!

Bože, proč, za co??! Tohle bylo opravdu stupidní. A jednou provždy, NE! Oškliví tlustí chlapi typu Hill nemají aktivní, luxusní sexuální život (i kdyby jen ze zdravotních důvodů) s (i kdyby jen trochu) přitažlivými partnerkami a NE! Nebalí je ještě mnohem krásnější holky se slovy "ty jsi tak sexy". Mohl by si tuhle myšlenku vymazat Hollywood jednou provždy z myslí a ze scénářů? Jinak se ve filmu nic neděje a neuděje a jde o naprostou zbytečnost, u které si člověk může pospat. Opravdu to není komedie. Škoda, člověk by od postavy Aldous Snow čekal víc.

plakát

Zack a Miri točí porno (2008) odpad!

Tak to bylo strašné. Celý film je ubohý, nevtipný a scéna kdy tlusťoch zajede do kámošky svým 3cm "obrem", 20 vteřin maká a ona se kvůli tomu šíleně zamiluje, je až na blití. Vážně, tuhle tupou nechutnou zbytečnost, propagující opět nezdravý životní styl a deklarující sexuální apetit hrochů, spálit a popel zakopat. Budu si muset pustit hodně porna s normálními lidmi, aby se tenhle ksindl vymazal z paměti.

plakát

Odplata (1999) 

Mně to bavilo, má to spád, Mel Gibson válí, na Maria Bello se hezky kouká. Film je vtipný, dobře natočený a tentokrát amíci ani nezvrzali konec, takže za mě super podívaná.

plakát

Ted (2024) (seriál) 

Škoda. Filmy ušly, ale tohle "veledílo" je jen trapas. Není to vtipné ani zábavné. Vrcholem všeho je otec, u kterého nevyužili potenciál vtipných hlášek z dob, kdy lidi ještě mohli svobodně mluvit. Naopak, jako zámek na pusu k němu nastrčili extrémně nesympatickou, věčně ukňouranou a stěžující si neteř, která stahuje hodnocení skoro na odpad. Vyústění v to, že jde o lesbu, která si nabalí indku už je jen třešnička na dortu blbosti tvůrců. Ale tu jednu hvězdu dám za to, že to není delší a jako kulisa to až tak nerozčiluje, a samozřejmě za Teda.

plakát

Becky (2020) 

Jestli ten zpackaný "skvostný" plán zabral frajerovi 50.000 hodin přemýšlení, tak je fakt degen a udává to tón celého filmu. Přesně taková pitomost, jakou od toho čekáte, takže proč ne.

plakát

Žít se sebou (2019) (seriál) 

Jedna hvězda za první díl a oblíbeného herce. Zbytek jde strmě dolů a poslední díl je skoro na zvracení. Dokonce mě to odradilo i od původně oblíbeného herce, už si s ním nic nepouštím. Strašná debilita. Rozhodně nečekejte nic typu Jako vejce vejci nebo uděláte stejnou chybu jako já.

plakát

Jimmy Savile: Britský horor (2022) (seriál) 

Hon na mrtvou lišku... Tak asi. Po smrti na někoho budeme plivat, když už se nemůže bránit? Pokud to nezvládli za jeho života, měli mu dát pokoj. Teď to působí laciným dojmem typu "slavnej chlap umřel a zůstalo po něm spoustu peněz, tak se přiživíme". Pokud všechny ty oběti mlčely desítky let, tak najednou můžou mluvit, když se "predátor" nemůže hájit? Nesnažím se snižovat oběti opravdového násilí nebo zneužívání, ale v tomhle případě je to donebevolající. Stovky a stovky obětí svorně mlčí a všichni najednou svorně mají hlas po úmrtí bohatého "viníka" a vidině rozhovorů, dokumentů, seriálů a jiných výdělků? Slavný chlap, hodně peněz, tak trochy divný, velký zůstatek na účtu, ozve se jeden, pak stovky... Kde byli ti lidé celou dobu? Kde je jediný hmatatelný důkaz než vyprávění? Každý si o tom může myslet své, já si myslím, že mrtví mají odpočívat v pokoji. A tenhle dokument je sice pěkně zpracovaný, ale nedává prostor vlastním názorům, jednostranně vás tlačí a postrkuje k odvržení hlavní postavy. Nedám odpad, dám dvě hvězdy za snahu a celkové koukatelné zpracování, ale myslím si své.

plakát

Anti-Squat (2023) 

Tohle mě jaksi vůbec neoslovilo. "Hrdinka" přebíhá z jedné strany na druhou a u toho se chová dost nepochopitelně, velká firma má plán, pak ho změní, ostatní pobíhají sem a tam a dělají či nedělají bugr. Jsem absolutní necílovka pokud toto cílovku vůbec má. Za mě zbytečnost.

Časové pásmo bylo změněno