Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Klikař Charlie (2007) 

Průměrná romantická komedie. Narozdíl od některých podobných filmů jsem se i docela zasmál a vůbec jsem se nenudil. Pozitivní hlavně je, že film neskončil klasicky trapným happyendem.

plakát

Ratatouille (2007) 

Hezky zpracovaná animovaná komedie s vynikajícím námětem a jakousi jiskrou. I když nemám rád krysy a všelijakou podobnou „havěť“ postavu Remyho jsem si oblíbil na první pohled. Musím říct, že mistři od Pixaru odvedli zase kus práce a těším se na další jejich práci.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Hodně povedený "psycho" snímek s výborným koncem. Čtyři hvězdičky naprosto zaslouženě.

plakát

Roming (2007) odpad!

NE! Převeliká škoda peněz, tenhle film neměl spatřit světlo světa. Naprosto nudná báchorka u které ztratíte 105 minut svého času. Raději sáhněte po něčem jiném

plakát

Tunel smrti (2005) odpad!

Na tenhle film jsem vydržel se dívat něco okolo půl hodiny a musel jsem odejít, protože nic tak hrozného z německé produkce jsem nikdy neviděl.

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

Měl jsem tu možnost číst předlohu k filmu a jsem s ním velmi spokojen. Je to možná tím že se na tom podílel i Frank Miller a některé scény sám prodlužoval. Na tomhle filmu se mi asi nejvíce zalíbilo grafické zpracování, které je opravu pastvou pro oko.

plakát

Čtyři pokoje (1995) 

Poslední povídka je skvělá. Napínavá že si u ní budete možná i kousat nehty a kdo jí má za lubem? Tarantino je opravdu třída jak po režisérské tak i po herecké stránce.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Naprosto úžasné! Kult mezi kulty. Jen by mě zajímalo jak by asi vypadlo hodnocení bez českého dabingu, ten totiž „trpaslíkovi“ dodává tu správnou razanci a kvalitu.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Pro mě jednička mezi seriály. Některé díly jsem viděl víc než jednou a stále jsem se smál, který jiný seriál vám tohle dá? Není jich mnoho!

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

V některých seriálech chybí návaznost, to ovšem neplatí u HIMYM. Vždy se vrátí ke starším problémům a nabídnou divákovi objasnění. Opravdu velmi vtipné, skoro jako „Friends.“ P.S. Barneyho si musím opravdu každý oblíbit a jeho slavné Legen… wait for it …dary