Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (59)

plakát

Amyino plodné lůno (2013) (seriál) odpad!

Obtloustlá parodie na Bridget Jonesovou, není to vtipné, není trapné... je to prostě debilní. Takhle to dopadá, když se ženská snaží dělat tenhle typ humoru. Světe div se... nefunguje to.

plakát

Anne Boleyn (2021) (seriál) odpad!

Tenhle profil filmu se dost mozna dostane do zprav na tv hovna. Schvalne jestli to bude cist Rey (ktereho si jinak jako moderatora zprav vazim). Je vazne sila, ze tohle se rozhodl nekdo financovat, schvalit a natocit. Vzdyt pri pohledu na cernou boleynovou se musi minimalne polovina filmoveho stabu uculovat jak dementi, jak debilne to vypada (ta druha se neuculuje, protoze je to bud ultra levicova luza a nebo cernosi).  Snad se doziju toho, kdy se takhle prekrouti nejaka zasadni cernosska historicka postava. Protoze zatimco tady jsou jen neskodne komentare (ktere z nejakeho duvodu jsou vzdy vetsi zlo nez hitler). Tak v opacnem pripade by byla amerika v plamenech. Takze kdyz si to shrneme... komentare na internetu vadi, vyrabovane obchody a horici ulice nevadi. Jedna skupina totiz byla kdysi davno utlacovana a ma pocit, ze dnes muze vsechno. Ta druha skupina citi asi nejakou vinu (neopodstatnenou) a tak leccos zkousnem a prehledneme. Nezbyva nic jineho nez jen sledovat kam az tohle prekrucovani historie zajde.

plakát

Black Panther (2018) odpad!

Marvelovky maji pro me uz delsi dobu spise klesajici kvalitu, jako transformers. Uz je toho proste moc. Ale tohle... tohle je sakra velke ,,scifi". Nemam nic proti cernochum ve filmech, ale ceho je moc, toho je prilis. Africky narod jako nejvyspelejsi, nejbohatsi a ja nevim co jeste vsechno v celem sirokem vesmiru a jeste dal. Tak urcite... spise kdyby zase nedrepela wakunda na nerostnem bohatstvi jako afrika v realnem svete, nestekne po ni ani pes.  Tak nejak by me asi melo urazit, ze tam bylo hrozne malo belochu, takze asi pujdu zapalit par aut a vyrabovat nejakou vecerku. Ale pockat... me je to vlastne uplne u prdele. Nic jsem od toho filmu necekal a nic jsem ani nedostal. Jen radoby napatlanou hru na cernosskou hrdost, prevlecenou do moderniho kabatu.

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) odpad!

Jsem tak neskutecne nasrany ze jsem tuhle sracku videl, ze to nelze slovy ani vyjadrit. Reziser a herci me doslova okradli o hodinu a pul meho drahocenneho casu. Kdybych mohl, normalne jim za to rozbiju hubu. Naprosta zbytecnost, nikdy uz se na to nikdo nedivejte !! Radsi pet minut babovresku, nez sekundu tohohle.

plakát

Bubo bubo (2011) (pořad) odpad!

To mysleli tvůrci jako vážně?! To si vážně myslí že Český občan má takhle brutálně nasráno v hlavě?! Nic horšího jsem v televizi snad neviděl! Tak strašně ulízané, nudné a bez jakéhokoliv života ještě navíc s totálně debilním iritujícím názvem!

plakát

Candyman: Ďábelský přízrak (2021) odpad!

Hrozný hovno na který by se nikdo neměl už dívat. Je to opět jeden z těch filmů, který dnešní "houlywud" asi potřebuje. Tedy namířený především proti bílejm, a musí vyzdvihnout chudáky ebenové lidi. Už v půlce jsem měl nutkání to přetáčet, ale s velkým sebezapřením jsem to vydržel.  Film je doslova otravný a nudný. Při jeho sledování jsem chtěl sám umřít ubodaný včelami. Spíše než na horor, si film hraje na nutné tlačení černochů do popředí, opět vystavěných do role největších chudáčků v celém vesmíru a ještě dál. A v tom celém pomlouvání bílé rasy, se tak nějak zapomenulo na to, že jde vlastně o horor. Chápu že s hákem v ruce se asi nic extra než podřezávání nevymyslí... proboha... ale mohlo by v tom filmu taky být něco vidět. V celém filmu je opravdu jen JEDNA !! Scéna kdy jde něco málo vidět. Nechápu tady to hodnocení a stříkající reakce, ale asi to byl některých uživatelů první horor, a už jim přijde hrozně "gore" i jizva Harryho Pottera na čele.  Takže ke konci - JE TO SRAČKA !! vyhněte se tomu obloukem !!

plakát

coolMEN (2012) (pořad) odpad!

Odpadů pro tento odpad nebude na světě ba ani v celém vesmíru nikdy dost !! Navíc kdo kdy viděl pořad pro muže který uvádí dvě buzny?!

plakát

COOL Wave (2018) (pořad) odpad!

Hrozná demenťárna. Z Coolu se stává čím dál tím více sračkoidní televize ala Nova, Prima, ČT apod. Kdo normální v dnešní době se chce dívat ve státě, které má jediné vlny, když jede po řece parník, na to jak někdo někde s inteligencí použitého dilda serfuje. Naštěstí diváci dali najevo, co si o tomto pořadu myslí, a Cool ho radši přesunul na přijatelnější čas někam mezi 11 a 12 večer v pondělí, kdy ho má šanci vidět jen pár lidí.

plakát

Dobrý synek (1993) 

Jako dítě mě z Culkina pěkně mrazilo, dnes už tolik ne, ale stejně je to pěknej hajzl! Jakožto nostalgik si na tento film vzpomínám hlavně s érou VHS a videopůjčoven... ach to byli časy které se dnes už nikdy nevrátí. A na závěr jedna chyba ve filmu: Při hromadné nehodě na silnici se jednomu autu rozbije zadní okénko dříve než do něj druhé auto narazí.

plakát

Dobyvatelé ztracené pravdy (2007) (seriál) 

Možná se tvůrci seriálu moc unáhlují u každého pohnutí větvičky... ale zase na druhou stranu vám ukáží lokace kam se 99,9% z nás nikdy nedostane, a ty jsou na tom to úžasné. Opuštěné dulní město, les sebevrahů, opuštěné lesní Rumunské vesnice... to vše jsou lokace kvůli kterým stojí za to se dívat. Na druhou stranu si myslím že přijet do této lokace jen přes noc do druhého dne, je prostě málo. "Dobyvatelé" navíc vždy hledají jen v noci a jak známo tma dost zkresluje, takže kolikrát spíše mají "vlčí mlhu" než že by zahlédli třeba ducha. Musí se nechat že pracují s hmatatelnými důkazy a mají dost skepse na to, aby nepropadli nějakému bludu. Proto má asi seriál tak malé hodnocení, jelikož každý od něj čeká že mu ukáže Lochnesku, Big Foota apod... to sice asi těžko, ale o zajmavé momenty rozhodně nouze není, jako třeba v lese plném duchů, kde jednoho z kameramanů něco strhne ze záběru a přes bundu mu na ruce udělá šrámy (bunda je nepotrhaná). Jestli to bylo nahrané... no těžko říct. Věřte, nevěřte.