Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (59)

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Wolverine je Hugh Jackman, a Hugh Jackman je Wolverine. Jestli někdy vznikne nějaký film s rosomakem, aniž by ho hrál. Bude to obyčejné kacířství !! Měla by o tom být sepsaná nějaka celosvětová dohoda. Že už nikdy tahle postava ve filmu nevystoupí.

plakát

Spiknutí (1997) 

Asi nejlepší herecký výkon Mela Gibsona. Jerry je sice otravný pro všechny okolo ale nelze mu říci "ne".

plakát

Dredd (2012) 

Byl jsem naprosto unešen jak dobře to vypadalo, bavil jsem se od začátku do konce a Dredd vypadal a hláškoval přesně jako v komiksu. Nekompromisní, brutální, "lampion" :D ... rozhodně doporučuji všem, kdo se chtějí bavit u skvělého akčního filmu. To co nedokázal Sly, dokázal Urban s minimálním rozpočtem. Doufám že bude i dvojka, a i trojku bych si nechal líbit! Opět by se mohl objevit Mean Machine který byl z prvního filmu to nejlepší k vidění.

plakát

Kovboj Bebop: Lovec odměn (1998) (seriál) 

Anime které dokazuje že to není jen pokleslí žánr pro děti, ale i seriozní skvělými tématy oplývající studnice nápadů! Pokud se vám anime do dneška hnusilo, a jediné co znáte, jsou Pokémoni, Digimoni potažmo Naruto... tak věřte že jste až do teď koukali na stupidní sračky které vám názor jen zkreslili!! Cowboy Bebop si jen stěží představit jako něco, na co by se měli dívat děti na Nově ráno v sedm. Technicky a příběhově naprosto bezkonkurenčně zpracované a já jen doufám že se třeba někdy dočkáme i druhé řady stejné kvality ( můj vlhký sen!) . Charaktery jsou natolik skvěle propracované, že se vyrovnají i reálným hercům. Svět do kterého je seriál zasazený je mi tak sympatický že bych se do něj okamžitě odstěhoval! A prostě je to jeden z největších majstrštyků japonské produkce! Spolu s Ghost in the Shell nemají ve svém oboru konkurenci.

plakát

Dvojí přežití (2010) (pořad) 

Mám rád pořady o přežití, na Beara sice nemají, ale rozhodně je to velmi koukatelné. A některé rady jsou vážně dobré, jako třeba převaření vody v helmě rozžavenými kameny apod.

plakát

Dobyvatelé ztracené pravdy (2007) (seriál) 

Možná se tvůrci seriálu moc unáhlují u každého pohnutí větvičky... ale zase na druhou stranu vám ukáží lokace kam se 99,9% z nás nikdy nedostane, a ty jsou na tom to úžasné. Opuštěné dulní město, les sebevrahů, opuštěné lesní Rumunské vesnice... to vše jsou lokace kvůli kterým stojí za to se dívat. Na druhou stranu si myslím že přijet do této lokace jen přes noc do druhého dne, je prostě málo. "Dobyvatelé" navíc vždy hledají jen v noci a jak známo tma dost zkresluje, takže kolikrát spíše mají "vlčí mlhu" než že by zahlédli třeba ducha. Musí se nechat že pracují s hmatatelnými důkazy a mají dost skepse na to, aby nepropadli nějakému bludu. Proto má asi seriál tak malé hodnocení, jelikož každý od něj čeká že mu ukáže Lochnesku, Big Foota apod... to sice asi těžko, ale o zajmavé momenty rozhodně nouze není, jako třeba v lese plném duchů, kde jednoho z kameramanů něco strhne ze záběru a přes bundu mu na ruce udělá šrámy (bunda je nepotrhaná). Jestli to bylo nahrané... no těžko říct. Věřte, nevěřte.

plakát

Grimm (2011) (seriál) 

Ano pět hvězd si nezaslouží v žádném případě, ale mě prostě baví. Líbí se mi historie kterou si seriál vytvořil, a to, kam až sahá ona pohádka s Wesseny. Seriál také hodně táhne skvěle napsaná postava Monroea, která se prostě musí zamlouvat každému. Když může slavit úspěch taková chujovina jako je Supernatural, proč by nemohl Grimm.

plakát

Válka světů (2005) 

Ten film strasne ruinuje ta mrnava urvana pica ! Byt Cruise, tak ji rozprasim sam uz na zacatku filmu.

plakát

Noc požírá svět (2018) 

Po dlouhe dobe originalni zombie namet. Tohle jsme si urcite jednou predstavovali vsichni, ze by jsme zustali v nejakem cinzaku a presne to co dela hlavni hrdina, by jsme nejspise delali take. Mam rad filmy kde se zameruji na jednotlivce a pribeh muze byt v podstate uplne vedlejsi. Je to takovy "trosecnik" bez toma hankse. Prekvapila me predevsim uroven gore efektu. Kterych je sice mene, nez by se na zombie film sluselo. Ale aspon se nesnazi je schovavat nekam za zaber kamery nebo do tmy, jako jine nizkorozpoctaky. Rozhodne doporucuji vsem fandum zombie zanru. Nechapu zde to nizke hodnoceni, holt zase radoby intelektualni kavarna.

plakát

Králové šrotu (2010) (seriál) 

Mě to baví, jsou to obyčejní týpci (někteří sice trochu zaostalý) kteří se snaží uživit. A když někoho může bavit hltat vymaštěnce typu Kardashian nebo Hilton, tohle je oproti tomu hotový "Forest Gump" reality show.