Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (59)

plakát

Malé lásky (2017) (pořad) odpad!

Ještě že jsem emoční mrzák, a nesnášim parchanty. Musel bych se sám oprcat rozbitou lahví, každý večer na tohle čekat a čumět jak vygumovanec, kterých je bohužel v tomto státě pořád přes 30%.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Zrovna lezim v nemocnici kde jsem musel podstoupit operaci. To znamena ze jsem se probudil s cevkou v mocaku. Kdyz mi to vyndavali, videl jsem vsechny svaty. Sestoupil ke me svaty petr, a rika ze muj cas jeste nenastal. Potom co mi curakem projelo vojsko mordoru slozene z rezavejch ziletek. Dva dny jsem nosil vlozku na unik krve a pri pomysleni na to vyndavani se mi kroutej i nehty na nohou deti ktere nemam. Bych si klidne celou tuhle proceduru dal znova a jeste bych podekoval. Nez abych videl jen minutu tohoto hnisaveho vytoku ktery se zdraham oznacit za televizni zabavu.

plakát

Amyino plodné lůno (2013) (seriál) odpad!

Obtloustlá parodie na Bridget Jonesovou, není to vtipné, není trapné... je to prostě debilní. Takhle to dopadá, když se ženská snaží dělat tenhle typ humoru. Světe div se... nefunguje to.

plakát

Noc požírá svět (2018) 

Po dlouhe dobe originalni zombie namet. Tohle jsme si urcite jednou predstavovali vsichni, ze by jsme zustali v nejakem cinzaku a presne to co dela hlavni hrdina, by jsme nejspise delali take. Mam rad filmy kde se zameruji na jednotlivce a pribeh muze byt v podstate uplne vedlejsi. Je to takovy "trosecnik" bez toma hankse. Prekvapila me predevsim uroven gore efektu. Kterych je sice mene, nez by se na zombie film sluselo. Ale aspon se nesnazi je schovavat nekam za zaber kamery nebo do tmy, jako jine nizkorozpoctaky. Rozhodne doporucuji vsem fandum zombie zanru. Nechapu zde to nizke hodnoceni, holt zase radoby intelektualni kavarna.

plakát

COOL Wave (2018) (pořad) odpad!

Hrozná demenťárna. Z Coolu se stává čím dál tím více sračkoidní televize ala Nova, Prima, ČT apod. Kdo normální v dnešní době se chce dívat ve státě, které má jediné vlny, když jede po řece parník, na to jak někdo někde s inteligencí použitého dilda serfuje. Naštěstí diváci dali najevo, co si o tomto pořadu myslí, a Cool ho radši přesunul na přijatelnější čas někam mezi 11 a 12 večer v pondělí, kdy ho má šanci vidět jen pár lidí.

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

Kazdy to jiste zname. Minimalne kazdy z nas to nekdy zazil. Rano se clovek vzbudi, v hube ma jak v popelniku, kde byl obsah chrchlu a vajglu. Vycistit zuby si moc nepomuze. Chut k jidlu neni zadna, z pohledu na vse co prochazi krkem, se cloveku dela knedlik v jicnu. Dostavuje se bolehlav a celkova nechut neco delat. Pak prichazi vysvobozeni v podobe rychleho uprku na hajzlmisu a nebo nejblizsimu umyvadlu. Vsechno z druheho dne jde spatnou cestou ven. Davici reflex se dostavuje uz jen pri pohledu do misy. Clovek se prave mohutne vyblil a na svete je zase krasne. Presne takto by se dal shrnout tento krvavej vred na tv prujem. Od zacatku az presne do konce na to sedi prubeh kocoviny.

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) odpad!

Jsem tak neskutecne nasrany ze jsem tuhle sracku videl, ze to nelze slovy ani vyjadrit. Reziser a herci me doslova okradli o hodinu a pul meho drahocenneho casu. Kdybych mohl, normalne jim za to rozbiju hubu. Naprosta zbytecnost, nikdy uz se na to nikdo nedivejte !! Radsi pet minut babovresku, nez sekundu tohohle.

plakát

Single Lady (2017) (seriál) odpad!

V cesku nemuze nikdy vzniknout dobry serial. Vsechno je spatne! Vetsi sranda je chytit uplavici a vysrat se z podoby. Herci nudni jak destiva nedele. Plodkova na to nema utahnout cely serial, a navic ji tu roli neveri ani petilete deti. Jeji "spoluherci" jsou zapomenutelni stejne jako spoluzacka seda myska, ktera vas tajne milovala na zakladce. Lituju ze jsem to videl, tu pulhodinu jsem mohl venovat vyzkumu rakoviny napr. Sice bych nic nevymyslel, ale i tak by to bylo hodnotnejsi.

plakát

Underground Comedy (2014) (pořad) odpad!

Radeji bych si nechal ponorit ruce do kyseliny, nez pohnout koutkem ust na znameni usmevu. Jakykoliv pokus okopirovat neco, co funguje v zamori, u nas dopadne tak tragicky jako vanocni trhy v berline. Lidi co na to dokonce chodi nazivo, si musi doma propichovat genitalie rezavou jehlou, jinak si tenhle sadomasochismus nedokazu vysvetlit.