Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jana Plodková jako drsná ředitelka TV Óčko, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v novém seriálu inspirovaném skutečnými událostmi. (Playtvak.cz)

Videa (4)

Trailer

Recenze (87)

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál,oslavující tvůrčí schopnosti člověka vzdělaného - homo kokotus :" poseru se,hovno,seru na tebe ty čuráku,děláš si prdel,budeme šukat? " A mnoho dalších hvězdných bonmotů a elegantních slovních spojení oslavujících krásu spisovné češtiny. Po 5 minutách jsem šel raději studovat lobotomii pro samouky...............moje hodnocení = 0 z 10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

20/20 Na první dobrou jsem se nechala odradit. Tenhle formát z Playtváku byl over the top ve všech ohledech. Humor z youtube, Misha a jeho šílenosti. Věčně vykalená Plodková, tajemný taxikář a ničím nelimitovaný život v Óčku. Podivné vztahy, všichni burani, všichni s vyřídilkou, kterou je jenom nepříjemný poslouchat. Ale ona je v tom do určité míry zachovaná poetika Rudolfové ze Zoufalců a z Rozkoše. Je vidět, že má své oblíbené situace a herce a tomu se věnuje. Jen tentokrát v jiné stopáži. A nakonec to i smysl dává. Byla by ale škoda, kdyby se Jitka měla zahrabat na internetu na vždy. Kdo přežil obě řady, ocení i doplňující seriál Taxikář. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice to není špatně natočené, ale je tu nesmírné množství postav, které se dají zařadit do kategorie "kreténi a krávy" a jelikož scénář nepotkal humor (myslím, že jsem se zasmál jenom jednou), tak je to hrozně otravné. Ty postavy jsou sice dobře zahrané, ale nudně jednorozměrné a od prvního dílu je jasné, kdo je kdo a jakou bude mít pozici v příběhu a nic dalšího interesantního tu fakt není. Není to špatné, ale rozhodně a definitivně to není ani dobré. ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně, skončilo o dost méně slavně... Plodková je boží a ten její evil smích mě ničil, ale sama to nezachrání. Zápletka s taxikářem už nemohla být průhlednější. Celou dobu čekám, co se skrývá za tou rádoby gay etudou s Polívkou a ejhle, on je prostě fakt gay. A co dámy viděly na tom slizounovi (rozuměj Plecháčkovi), to nikdy nepochopím. Takže zase nic moc no. Ale děkuji tvůrcům za obohacení mého slovníku o prcačku. Doufám, že ji co nejdříve využiji v praxi... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

1. řada - Člověk se na to ze setrvačnosti dívá, ale nic mu to nedává. Snad jen to, že je rád, že takto nežije. Plodková byla dobrá. 2. řada - Se mi líbila o něco víc. Plodková opět super, Plesl k mému překvapení hodně fajn. Sabininu roli trochu zjemnili a zlidštili a to v mých očích prospělo i druhé řadě. Taky měla jasnější dějovou linku. ()

Galerie (273)

Související novinky

Single Lady 2 na Playtvak.cz

Single Lady 2 na Playtvak.cz

23.04.2018

Fanoušci se dočkali pokračování oblíbené série Single Lady. Videoportál Playtvak.cz slibuje, že druhá řada opět s Janou Plodkovou v hlavní roli bude ještě peprnější. První díl druhé řady seriálu je… (více)

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Reklama

Reklama