Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (104)

plakát

Roboti (2005) 

Já mám ráda filmy pro děti. Doba ledová to není, ale já si u toho docela odpočinula. Je to docela zábava.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Já byla vždycky trošku naivní holka a vždycky jsem měla ráda muzikály. Trošku mě mrzí, že se to tady spoustě lidí nelíbilo, ale já odešla z kina poměrně spokojená a s pocitem, že bych to ráda někdy viděla ještě. Přiznávám, že kdyby to bylo bez hudby, byl by to naprosto obyčejný velkoprodukční film a že choreografie a výběr pánského osazenstva také nebyl nejšťastnější, ale vemte si, že tohle je muzikál postavený na hudbě, příběh se dotvářel podle textů písní.... resp. se to tak sešroubovalo. Nebyl příběh a potom na míru složené písně. Proto si myslím, že je to jako muzikál parádní záležitost. Proto se vykašlete na to, že je to hudba generace vašich rodičů, zahoďte notýsky s poznámkami co kde bylo špatně a nechte se unášet melodickými písněmi (které se mi občas líbily víc než od samotné ABBY) na vlnách pohody.

plakát

Na dotek (2004) 

Velice zvláštní výpověď o současných vztazích. Příběh v podobě obrovského pavouka Vás poutá sítí skvělých hereckých výkonů. I já byla polapena k nadšení, avšak když jsem ten příběh ráno vyprávěla mamce, našla jsem trošku podobnost s příběhy z Jižní Ameriky. Ale nebyly by to vztahy, kdyby nebylo komplikací.

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Mě se to líbilo moc. Provence, víno, hezké světlo a i docela fajn lidi. Jo a přítel mi slíbil vinici.

plakát

Sex ve městě (2008) 

Jako fanynka seriálu bych měla jásat štěstím, že vím, jak to vlastně dopadlo. Ovšem byla bych radši, kdybych se to dozvěděla seriálově. Je totiž velký rozdíl mezi metráží 20 min. a 148 min. 20 minut je svěží, lehké, povzbudivé a 148 je už dost ubíjející. navíc ten film byl hrozně rozkouskovaný, všimli jste si? svatba - bum, mexiko - bum, smutek - ........ prostě vždycky nějaká kapitola života a jede se dál.Ovšem mé oko plesalo při pohledu na skvělé kostýmy a interiéry. Opravdu vkusný luxus. Jenže mám obavu, jestli to opravdu nebylo pouze o "vzhledu". Každopádně jsem ráda, že jsem to viděla a přiznávám, že citově to se mnou mávalo, takže zážitek mám stejně emotivní, což asi tak má být. A další plus je, že mě to vždycky pracovně nakopne. Není to fajn? A bydlení na Manhattanu je bonbonek.

plakát

8 žen (2002) 

Vtipné, napínavé, stylové a s francouzským šarmem. OOOO qui tak to je 8 žen. Všechny jsou svým způsobem svůdné a noblesní. Jen někdy moc muzikálové, ty písně se tam vůbec nehodily a to muzikál miluju..... taky to bylo někdy až moc přehnané, ale zápletka je zkrátka skvělá. A jsem pyšná, že mám zrovna tenhle film ve své filmotéce.

plakát

Zrůda (2003) 

Když jsem to viděla musela jsem se hodně dlouho přesvědčovat, že ta šílená paní je krásná malá Charlize, až párkrát to paní zrůdě bylo vidět v očích. Já nevim, ale přestože mám takové příběhy ráda, nějak jsem se nedokázala do toho filmu vžít. Já nevím, prostě jsem se necítila nějak dobře, když jsem na to koukala, ale musím uznat, že takováhle změna do role, ta si oskara opravdu zaslouží a já třeba do toho filmu jednou dospěju.

plakát

Flintstoneovi (1994) 

Wilmo, jakto, že máš tak bílé líměčky? -Začala jsem Fredovi mít krk. CHichi chi............. mě jako malý holce to přišlo hrozne vtipný a už v té době se mi líbil Kyle MacLachlan, to je ale padouch.... hmmmmm.......