Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (161)

plakát

Uvnitř Zuckerbergova metamozku (2023) (TV film) 

Průměrně zpracovaný dokument o nafrněném Oppenheimerovi naší doby. Zajímavé sledovat, jak se z neškodného bohulibého nástroje přes továrnu na peníze stane důmyslný vynález zkázy globální civilizace. A ono se to děje.

plakát

Z temnoty duše... světlo (2017) 

Působí to jako propagační materiál zmíněného centra. Škoda, že sám Grof dostal tak malý prostor, protože na rozdíl od ostatních mluvících hlav dokáže onen změněný stav vědomí alespoň trochu popsat. U poloviny respondentů mám problém monolog vůbec doposlouchat, natož jim uvěřit. Ale jde krásně poznat, kdo ví, o čem mluví.

plakát

Brad Pitt - blonďákova pomsta (2021) (TV film) 

Bez bulvárního zatahování do soukromí, čistě o práci a překvapivě o projekci osobnosti do filmových rolích. Nikdy jsem o něm takto nepřemýšlel, takže díky.

plakát

Barbie - Příběh mořské panny (2010) 

V zásadě vykradačka filmů s podobnou tématikou. Ale jinak výborná příprava pro malé blbky na svět plný bezhlavého nakupování, povrchního tlachání a pomlouvání o ničem, sexistických stereotypů a touhy po kultu fyzické dokonalosti.

plakát

Sobík (2024) (seriál) 

Sám jsem si něco podobného prožil, ale naštěstí to pro mě skončilo někde na úrovni konce 2. dílu. V případě seriálu se ale nemůžu zbavit dojmu, že hlavní hrdina je naprostý ko*ot, který si jde svému štěstíčku dost naproti.

plakát

Celý život (2023) 

Lehce přibarvené ptáče. Meditativní příběh o hledání životního štěstí usměvavého prosťáčka ve tvrdém a neúprosném světě. V hlavní roli nakonec příroda. Škoda trochu zbytečně umístěných flashbacků a nepříliš sexy postelové scény dvou gerontů. Čekal jsem malinko něco jiného, ale třeba to časem uzraje.

plakát

Kamarád do deště (1988) 

Tady tímto počinem měl Soukup skončit s režíringem. Byl by dnes vzpomínán jako relativně kvalitní autor žánrově vybočujících osmdesátkových filmů nejen pro mladší diváky.

plakát

Discopříběh (1987) 

Jako výrostek jsem tenhle film měl docela rád. Potom jsem zjistil, jaké slizké a otylé prasátko ve skutečnosti pěje všechny ty songy a bylo po legraci.

Časové pásmo bylo změněno