Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (33)

plakát

Total Recall (2012) 

Proč tohle vůbec vzniká?! Stačila půlhodina a začal jsem se shánět po Verhoevenově snímku, abych si spravil náladu. Zlatej Arnold! Zlatá Kim Basingerová! (Kate Beckinsale opravdu není kráska)

plakát

Mizerové (1995) 

Otravné, nesnesitelné.

plakát

Piano (1993) 

Nádhera.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Jasoň běží o život... Prázdný film, nastavovaný gestalt, kde o nic nejde, nic se neděje, nikdo nehraje. Střihač se vsadil, že film rozseká na tři tisíce třista třicet tři stříbrných střihů a bude to méně zmatené než cyklická obsesivní noční můra. Nepovedlo se mu to. Úporná snaha něco někam posouvat je únavná, celé je to věrohodné asi tak jako nesmrtelnost Matta Damona, který regeneruje rychleji než univerzální voják a jeho třetí oko nikdy nespí. Film potěší všechny ezoteriky a příznivce mimosmyslového vnímání, nasadí brouka do hlavy nejednomu car crash testerovi a vyděsí všechny paranoiky. Potěší možná i rusofily, kteří se budou smát, jak se štváči ze CIA, která je všude a vidí všechno, nedokážou zbavit jednoho osamělého chlápka.

plakát

Uprchlík (1993) 

Trochu zklamání, děj je tak moc nevěrohodný, jen aby příběh mohl plynout, že mě to místy až iritovalo. Ačkoli víme, "jak moc je Kimble inteligentní" - ano, víc než Nichols i Gerard - ani s horou štěstí by se mu reálně nemohlo podařit to, co ve filmu. Je to sice jen fikce, nicméně tady to moc tlouklo do očí. Jinak snímek šlape moc pěkně, Tommy Lee Jones je perfektní.

plakát

Povolení zabíjet (1989) 

Zklamání. Kde je Bond? Kde je ta lehkost, vtip? Obyčejná kriminálka bez charismatu. Zabodovala půvabná Carey Lowell.

plakát

Malá mořská víla (1976) 

V 10 letech jsem to ještě nebyl schopen vstřebat, ale nezapomněl jsem. Teď můžu říct: Nádhera. Nejen pro melancholiky.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

To je tak špatný... Nastavované, podbízivé vytěžování klasiky. Příšerně iritující střih, nevěrohodní a věkově neakceptovatelní herci. Zápletka banální, k tomu mizerný scénář s otravnými "vztahy". Tohle uspokojí leda pubescenty.

plakát

Columbo (1971) (seriál) 

Já vždycky už na začátku vím, kdo je vrah!