Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené herečky (10)

Natalie Portman

Má charisma, že by ho mohla rozdávat.Dokáže se dokonale vcítit do své postavy a předvést mimořádný výkon.Když bude mít štěstí na dobré role, tak bude ještě výš.Navíc je nádherná:-)).Filmy jako Na dotek nebo Garden State hovoří za vše.

Angelina Jolie

Tak tady je to vyloženě díky zvířecímu pudu:-).Angelina se mi prostě líbí jako ženská a proto se s chutí kouknu na její film, ikdyž vím, že si vybírá otřesné filmy a taky to není žádná excelentní herečka.Její nejnovější film Výměna nebyl špatný, ale jinak to je spíš bída.

Jennifer Connelly

Jennifer Connelly vždycky dodá filmu vyšší úroveň, je neuvěřitelně charismatická a nepůsobí laciným dojmem.Je radost se na ní dívat.Čistá duše, Dům z písku a mlhy,Krvavý diamant,Requiem za sen to jsou všechno výtečné filmy a to zejména díky ní.

Naomi Watts

Velmi sympatická herečka, která na mě působí jako profesionálka každým coulem.Vždy se přizpůsobí roli, ať už jde o cokoliv.Podle mě jedna z nejlepších hereček Holywoodu.Byla výborná i v lyrických filmech Davida Lynche nebo v dramatu 21 gramů.

Zooey Deschanel

Nádherná a charismatická herečka, které uvěříte úplně všechno. Všechny svoje role hraje naprosto přirozeně, je jedním slovem kouzelná. Stačí připomenout jen film 500 dní se Summer, The good life nebo i Yes man.

Laura Dern

Podle mě hodně podceňovaná herečka, která dokáže zahrát skvěle a má výborné snímky.Když se pomine nepříliš herecky náročný Jurský park, tak Modrý samet, to je klasika a Laura v něm byla vynikající.Je stejně jako Naomi Watts oblíbenkyně Lynche-takže kromě Modrého sametu s ním natočila i Zběsilost v srdci nebo Inland Empire.Ale také Clint Eastwood jí věřil v Dokonalém světě, což je výborný snímek.

Cobie Smulders

Nádherná herečka ze seriálu How I met your Mother.Nic jiného od ní neznám, ale to mi vůbec nevadí, je opravdu krásná:-).

Courteney Cox

Monika z Přátel,skvělá postava z ještě skvělejšího seriálu a jako žena je nádherná a sympatická ( zvlášt ve starších dílech) .V novějších sériích už jí trošku šarmem předčila Jenifer Aniston, která se prosadila i do dalších filmů.Ale Courtney je prostě jen jedna:-).

Uma Thurman

Jedna z velmi dobrých hereček holywoodu, bohužel ale střídá dobré role a ty špatné.Nejlepší byla v Tarantinových filmech Pulp Fiction a Kill Bill, kde dostala nejvíc prostoru a sedlo jí to.Zajímavé bylo i scifi Gattaca.

Charlize Theron

Herečka mnoha tvaří, která může být jak neuvěřitelně sexy, tak i ošklivá jako ve Zrůdě, byť její herecký výkon byl vyjímečný.Měla skvělé filmy jako Pravidla moštárny nebo Ďáblův advokát i velmi slušný film Prokletí žlutozeleného škorpiona.