Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Odpočítávání (2010) 

Nebojím se dát maximum. Docela jsme doma o filmu diskutovali. Hlavně proč pustili tu srdcervoucí paní s kachní chůzí z Matrixu. Docela mě nepřekvapilo, že ani ve jménu milionů nevinných obětí se nesmí ublížit dvěma muslimským dětičkám v nikábu a slušivé čepičce (kolik asi nevinných US dětí by v reálu chcíplo?) protože je to "unthinkable"?! Já myslím, že je to nejen "thinkable" ale dokonce i velmi žádoucí. Jinak vychcípáme a muslimové nás totálně převálcujou i s našimi "právy" :( Škoda že souběžně s výbuchem špinavé bomby na Manhattnu a umíráním milionů obětí tam ještě nebyla dějová linie, ve které by bezdětná pí.Moss obě muslimské dětičky adoptovala a nechala se tak multikulti obohatit (event. časem sama konvertovala k islámu = "Korán jsem četla a obdivuji ho!") Hnus velebnosti, chce se mi z těch lidumilů blejt! Chyba v popisku - Samuel L. Jackson určitě nebyl agentem FBI!

plakát

Smrti napospas (2006) 

Po dlouhé době jsem se opravdu bál... slušné mrazení po zádech! Perfektní kamera, vynikající zvuk! Chvílema i opravdu děsivé! Roden naprosto skvělej! Dávám maximum a stojím si zatím! Oproti americké klasice poslední doby to má konečně úroveň! Atmosféra super!

plakát

Dívka, která kopla do vosího hnízda (2009) 

Hodnotím velmi pozitivně, konečně pěkná detektivní série ze severského prostředí! Zajímavě obsazené, velmi realistické! Super!

plakát

Single Man (2009) 

Krásně snové, poetické, romantické a .... a smutné. A je celkem jedno kdo jaké pohlaví preferuje :) Výborně zahrané, podmanivá smutná hudba, moc se mi to líbilo! Super film. Maximální počet.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Naprostá pecka! Tak to se mi hoooodně líbilo! Zajímavé vysvětlení na konec.... :) a jako bonus ZugZwang!

plakát

Bílá stuha (2009) 

Hodně zajímavé, zase taková sondička (jak říká manželka :)) - doporučuji pro odvážné!

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Velmi dobrá detektivka ve stylu Maj Sjowalové a Pera Wahlo! Trošku krvavější a dost drsné = severská škola! Super!

plakát

Je to i můj život (2009) 

wov, nikdy bych si nemyslel, že jsem schopen brečet! :) doporučuji pro citlivé povahy = hodně kapesníčků, budete je potřebovat! (všechny!) :) po dlouhé době super!

plakát

Náš vůdce (2008) 

Naprostá bomba! Super film! Psychologická sondička do lehce manipulovatelné dušičky uhrovatých přiblblíků! :) Jak lehce jde nastolit diktaturu... vřele doporučuji ke shlédnutí!

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Velmi podnětné, některé části stojí za to vidět (a slyšet) i víckrát! Huh, a ta sumerština! Vůbec to nebylo špatný! Dokonce i ten pocit "zimomriavky" se dostavil... kdo může říct, že jsme sami ve vesmíru? Vždyť nepřítomnost důkazů není důkazem nepřítomnosti! :)