Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

První díl hodnotím velice kladně, sice asi nejsem cílové publikum (už nejsem teenager), ale celkově velmi dobré. Samozřejmě dost tahají za oči ty násilím naroubovaní černoši, ale není to ještě tak strašný. U hobitů mi přijde spíš směšný, že táta hobit je černej tak napůl, mám je černá naplno a jejich dítě je bílý jako sníh... no asi pohozenej nalezenec, uvidíme co se z toho ještě vyklube. Kdyby to nebylo už horší, tak to hodnotím velice dobře, peníze jsou vidět na pěkných tricích. Uvidíme jak to bude vypadat dál. Snad to nevyměkne jako GoT, kde už to ke konci bylo dějově tak mělký, že už se na to koukat nedalo a bylo to dost velký utrpení... snad budou v RoP nějaký pěkný záporáci! Za mě velmi dobrý, až skoro výborný!

plakát

Jack Irish - Last Rite (2018) (série) 

Předchozí série se mi líbila víc, možná tím, že byla taková neokoukaná... ta druhá už mi přišla více a více nudná. Nakonec jsem si přál aby to už skončilo. Nakonec je to taková blbost, zastydlý stařík Jack, průběžně prznící celkem slušný MILFky, zase kápne na nějakou nepravost a začne se v tom hrabat... z čeho ten člověk vlastně platí složenky? Nesmíte nad tím moc přemýšlet, protože pak zjistíte, že jsou to vlastně všechno hlouposti a blbosti, nesmyslné příběhy. Nikdo by si nepálil prsty pro úplně cizí lidi a zadarmo nasazoval vlastní život.

plakát

Teherán - Série 2 (2022) (série) 

Tak možná o trochu lepší než první série, ale je to takové nekonečně se klikatící kamsi do dáli.... všichni jsou takový hodní kluci a holky. Něco jako Vinnetou a Old Šetrhand.

plakát

Teherán - Série 1 (2020) (série) 

Skouknul jsem to celé a není to špatné, jen je to trochu takový dort od pejska a kočičky. Hlavní protagonistka se tak nějak plácá v roli agentky, kdy střídá scény kde předvede perfektní akci a tah na bránu a v další scéně se totálně sesype, když někdo přejede koťátko... (takové divně nevyrovnané). Ale celkem dobrý.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Dost dobrý. Úchvatný vizuál, dobrá kamera a zvuk. Zbytek není špatný, ale takový moc "hollywoodský". Však ona předloha od Agátky taky nebyla moc složitá na přemýšlení.... Herci nemají moc co hrát, ale celkem hezky se na to kouká. Proletí hlavou a je to pryč.

plakát

Halo - Odpoutaný (2022) (epizoda) 

Mě se to líbí. Jsem rád za každý nový sci-fi seriál. I když tady to chvílema vypadá tak jakoby dětsky... no i tak dobrý. Hezký triky, je vidět dost peněz na digitální animace atd. Snad bude zase brzo nějaká akce. Ale furt o bambilion % lepší než ta zmršená Nadace.

plakát

21 mostů (2019) 

Dost dobrý! Na plný počet tomu ale přeci jenom něco chybí... a asi to bude ta nereálnost. Jinak pěkná detektivka s celkem nezajímavými herci. Ale zase lepší takoví herci než např. botoxový masky ve stylu Basinger nebo Tomíka Cruisů.

plakát

Halo - Kontakt (2022) (epizoda) 

Tak akce je celkem slušná, pěkná řežba hned od začátku. Velmi koukatelné. Hry jsem hrál kdysi v dávnověku, první díl je celkem realistický. Trochu zklamal hlavní hrdina, zatím nijak zvlášť svoje charisma neprodal. Asiati mi nevadí, ani ta holka, je celkem sympatická (hlavně pěknej hair cut). Spoiler: Master Chief si sundá helmu hned v první díle?! To jako fakt?!

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 4 (2022) (epizoda) 

Dobrý masky, Zimní spas alias Santa Klaus je docela dobrej. Chtělo by to trochu přidat na drsnosti. Úžasný kulisy starýho Krakowa. Celkem koukatelný. Škoda té přehlídky ošklivých holek, přitom jsou polky dost pěkný holky.

plakát

Démoni Krakova - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Na současné poměry to má celkem pěkněj vizuál a velmi dobrý zvuk. Celková atmosféra je hodně slušná. Kouknu na další díly.