No vypadá to jako loutkovej film nebo animák ve 2D. Veliká sračka! To se může líbit snad jen malejm dětem, který rodiče nekoupili novější hru s lepší grafikou...? Ty wogo, to snad kreslili číňani pastelkama nebo co, otřesné. Děj to nemá žádnej, spíš trapná a křečovitá komedie a parafrázena na fantasy film. Na např. Pána prstenů to má ztrátu několika světelných let. Tragédie. Jedna hvězda z nostalgie za hrou.
Tak to je teda sračka obrovská.... nuda převeliká, nesympatickej přemoudřelej chlapeček, zralej na nakopání do prdele s tím jeho tenkým hláskem...hnus. A vypatlaná blondýna s thymolínovým úsměvem vybělených zubů alá Holywood. Taky pořádnej hnus. Děj to má řídkej jak sekerovou polívku a děsná votrava na to čumět i v tom kulturně a teplotně vyprahlým létu. To už sna radši Ivetku Bartošovou, to je ten správnej masakr. Tohle bylo slabý a píčou ke zdi (velmi slabé)!
Vůbec to nebylo špatný, schopnej vizuál i hudba, gore taky celkem dobrý. Jen některý věci jsem asi úplně nepochopil (třeba zámek a klíč WTF?). Dobrá hudba a zvuk. Pěkný!
Celkem průměrný film na obehrané téma, vývoz US demokracie do zemí kde o "demokracii" nikdo nestojí a nejsou jí sami schopni.Taky je krásně vidět jak různí parazité a parazitky z neziskovek otravují život samotným daňovým poplatníkům. Bylo by krásné neziskovky odstřihnout od státních peněz, ať si žijí za svoje a nebo za to co vyžebrají od dobrovolných plátců.Rázem by bylo na světe lépe.
Tři hvězdy s hodně odřenýma ušima :( opravdu už dost tristní pohled na pana Klícku. Senior nám už špatně běhá, o hraní se už taky skoro nedá hovořit. No v kině by to byla velká nuda, doma v obýváku se to na 2x vidět dá... kdo neusne v polovině je velkej hrdina!
Hodně dobré. Zajímavá sonda do asijské (korejské) mentality. I když mám "gangsterka" hodně peněz tak nejezdí ani mercedesem, ale relativně sociálním autem. Nikdo nemá extra hustý oblečení a žerou furt jen ty nějaký Kimovy speciality ze psů a koček. Život nemá prakticky žádnou cenu (vyjma člověka na součástky). Je zajímavý na to koukat očima bílého evropana. Velice poučné (obdobně jako filmy z arabského prostředí - asijská ani arabská kultura nelze kombinovat s evropskou = IMHO je multikulti absolutní nesmysl, kultury pouze mohou vedle sebe koexistovat, mix není možný).
Bohužel se opravdu velmi kvalitně podařilo zbabrat předlohu a neutáhne to ani Tvrdej Tom ani nikdo další (i kdyby si děvčata hrála s ohněm a kopala do vosího hnízda celý den). Koho zaujalo téma, rozhodně doporučuju přečíst předlohu, kniha je o bambilión % lepší. Tahle parodie nestojí vůbec za řeč :(
Sice se to vidět dá, ale žádná velká sláva to není. Chtělo by to prostříhat a vyházet balast (dlouhé, nudné a opakující se pasáže). Závěr v bazénku takynic moc, takové rozpačité....nic..? :(
Absolutně best of! A to jsem toho už viděl docela dost, přiměřeně krátký díly, sympatické herecké osazenstvo, dostatek akce. Velmi příjemně se na to koukalo. Velmi doporučuji!
Tak tady jsem nepochopil smysl filmu. Vždycky když se to začínalo rozjíždět, tak to někdo ve střižně utnul. Jakoby by prima bečkovou jízdu prostříhal nějakej "sluníčkář" a politicky korektní střihač. Ale Rollins je fakt chlap s kulema, škoda že ho ve filmu tak obsahově "vykastrovali" :(
Dal bych i o hvězdičku víc (za tu závěrečnou scénu), kdyby si ten ocas Černejnegger nenechal tak brutálně obarvit vlasy na tmavo, je to strašné na něj koukat! Vypadá jak starej pedofilní důchodce :) Jinak to nejni úplně marný..
Hmmm, "Most" měl série od série také sestupnou tendenci a čím dál tím prapodivnější zápletky, ale po shlédnutí pilota seriálu "Modus" jsem si opravdu trochu ublinknul... Tak polopaticky servírované multikulti (vnoučata severské babičky černý jak uhel) a téma buzeranství (jak to tu někdo moc pěkně popsal), kde se koukat jak se dospělí chlapi hladově líbají a oblézají, jako v nějakém gay pornu - no nevím. Nahou kozu děti vidět nesmí, ale tohleto je OK? Myslím, že od dob odvážných seveřanů, kteří platili za silné a nebezpečné bojovníky s vlajícími blond vlasy a modrýma očima pod helmou, se stali tak nějak míšenci, mnohdy na depresívech a alkoholu... smutná vyhlídka. Taková degenerace se hned tak nevidí... "manželé" táta buzna a máma lezba :( přátelé - no fuj!
Víc si to nezaslouží. Vtipy na úrovni Kameňáku, trapné "herecké" výkony a příšerně natahovanej děj. Dialogy jak sjetech smažek, úplné blábolení z cesty. Šílený utrpení to vydržet. Tak trapně jsem se za režiséra už dlouho necítil. Hnus. :(
Prapodivná směsice, trochu hůře stravitelná. Charismatický Vincent i hlavní dětský představitel. Jinak přehlídka nudy á la život po cikánsku někde v Rumunsku...
Ve jménu krve (2016)
Lehce podprůměrná sračka, kde čekáte že se to rozjede ... čekáte .... čekáte ... a ono se to fakt nerozjede.
Velká čínská zeď (2016)
Jedna hvězda za pěknou číňanku a za Pedra, jinak těžká nuda a směšná cypovina to je :(
Vidím jenom tebe (2016)
Zas tak špatný to nejni, celkem se na to dá i koukat - lehce nadprůměrná záležitost. Sympatická Blake Lively.
Warcraft: První střet (2016)
Zhasni a zemřeš (2016)
Není to úplně blbý, ale zase nic světobornýho. Prima hnusačka/záporačka, ale zase tak omletý téma a plný klišé jako pytel sraček. :)
Zlo nikdy nespí (2016)
Zúčtování (2016)
Super! Konečně po dlouhé době zase plná palba!
Andílek na nervy (2015)
Troška pro náctileté :( (to byla tedy opravdu hrůza, spousta PP, pak to vypadá jako jedna dlouhá trapná reklama, na to někdo chodí do kina?)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál) (2015)
Od prvního dílu celkem dobrý, jak to jde dál a dál, má to silně sestupnou tendenci, teď už podprůměr :( Slabé!
Baskin (2015)
Boj (2015)
Brána temnoty (2015)
Chainatawoon (2015)
Desierto (2015)
Prima film na studené zimní večery. Vypadá to pořád dobře, dobře a pak se to nakonec pokaká... škoda! No nemůže mít každej film šťastnej konce :(
Démon (2015)
Potenciál by byl, ale výsledek je poměrně tristní záležitost. A od půlky se člověk už modlí aby to skončilo... ztráta času na to koukat :(
Dítě číslo 44 (2015)
Eva Nová (2015)
Fauda (TV seriál) (2015)
Ghoul (2015)
odpad!Otřesný zážitek v kině a dokonce ve 3D! Prachsprostá vykrádačka Blair Witch, neumětelsky natočená, sázející na lekání pomocí otřesného zvuku (rány jak žhavým drátem do uší) - no chápu, že odcházejí lidé z projekcí, také jsem měl 100 chutí se na to vysrat, ale vydržel jsem až do konce a hořce litoval vynaložených prostředků :(
Hardcore Henry (2015)
Krásně jsem se vyspal a nejvíc mě zaujala pěkná písnička u závěrečných titulků :) Vřele doporučuji poslouchat australskou kiwi hatmatilku Sharlta Copleye :)
He Never Died (2015)
Insidious 3: Počátek (2015)
Jednou se na to kouknout dá, ale v tom vedru je to makačka neusnout :) Průměrná záležitost, na horror dosti slabé.
Kosti a skalp (2015)
A kurwa to se celkem povedlo, vše krásně naturalistické, úplně cítím pach krve...
Maggie (2015)
Modus smrti (TV seriál) (2015)
Muž jménem Ove (2015)
Super, ze života, o životě, po životě?
Méďa 2 (2015)
Strašidelná, křečovitá nuda a kupa sprostostí. Takovou kokotinu aby pohledal :(
Osm hrozných (2015)
Partyzán (2015)
Perfektní den (2015)
Takové neslané nemastné, s hodně řídkým dějem a slabším humorem. Podprůměrně průměrné.