Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Jack Ryan - Season 3 (2022) (série) odpad!

Tak to je super sračka! Klišé jak z doby studené války, špatní Rusové, v ČR je prezidentka (no to určitě) a Američani opět zachraňují svět! Ty woe, jako že by už konečně pochopili v US ty demokratický tupouni, že je mnohem úskočnější žlutý Asiat, co má všechny jejich technologie okopírované, než pomalé a těžkopádné Rusko?! Kdo se má na takový hlouposti dívat!? Odpad!

plakát

Jan Žižka (2022) 

Hele fakt docela dobrý, palec nahoru a za 80%. Sice je tam pár logických lapsusů ale jinak fakt dobrý. Burácivý zvuk připravený na US kina, taky pěkná kamera, zvuk i hudba. Herecký výkony taky neurazí. Příjemně mě překvapil i Cristovao a Roden, prostoru měli tak akorát. Doporučuju se jít určitě kouknout. (jediný co by mě zajímalo za co se údajně utratilo 500 milionů?)

plakát

Jaula (2022) 

Eeeeee, poměrně zajímavě to vypadá na začátku, pak se z toho stane strašně nudně se vlekoucí otravné jakési toto.... no a nakonec snaha o jakési jako finále, které také nenadchne. Celkově silně podprůměrné.

plakát

Julie, co by bylo kdyby… (2022) 

Výborně natočené po technické stránce, perfektně propojené různé varianty příběhu, to se mi líbilo. Velmi dobré herecké výkony, dobře nazvučené, výborná hudba. Byl jsem spokojený. Na plný počet to ale nebylo.... škoda, že vy ženské dokážete všechno tak strašně zkomplikovat.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora - Prohlídka (2022) (epizoda) 

Neměl jsem tu super-duper peruánskou "mouku" (možná jí má Terminátor), tak mě to moc nezaujalo. Takové dětinské a konec to zabil, to žvejkačkové monstrum :(

plakát

Mastema - Anděl zkázy (2022) 

Docela dost dobré, občas až fantastické záběry a triky. Škoda jen toho slabšího vyústění, které nakonec nebylo až tak silné... ale za mě rozhodně příjemné překvapeni. Palec nahoru!

plakát

Menu (2022) 

Váhám mezi 3* a 4*. Dost podobné jako Trojúhelník smutku, ale ten byl minimálně o třídu lepší. Spíš o menší parník lepší....