Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Moonage Daydream (2022) 

Naprostá pecka! Nejsem nijak velký fanda pana Bowieho, ale dozvěděl jsem se spoustu zajímavých informací a dokonce snad i pochopil Ziggyho Stardusta a ostatní osobnosti vytvořené tímto umělcem. Velmi zajímavý dokument, kde hovoří o sobě umělec sám a vysvětluje co dělá a proč to dělá. Lepší než dokumenty kde mluví "cizí" lidé a vyprávějí drby o umělci, které slyšely z třetí ruky. Hodně dobré záběry z koncertů, výborný zvuk v kině. Šel jsem tam a nic moc neočekával, ale moc se mi to líbilo (vím, že je to subjektivní). Vřele doporučuji všem, dojděte si na to a uvidíte spoustu věci v perspektivách a zapadnou vám střípky do mozaiky.

plakát

M3GAN (2022) 

Pěkný vizuál, ale to je tak všechno....bohužel nic objevného.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Krásné exteriéry, silné herecká obsazení - bohužel zbytek je jen bez obsažné blábolení a kecy v kleci. Afektované blábolení a navoněná bída, kterou nezachrání ani slavná jména.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Velmi velmi slabé až nudné. Naprosto ploché figury, které jsou vám úplně fuk a prostoduchý děj. Oproti původnímu zpracování je tohle pouze slaboučký čajíček. Škoda peněz a času.

plakát

Nene (2022) 

Tak první polovina až dvě třetiny jsou hodně dobré (tedy až na tu  otravnou černou ségru, která je velmi uřvaná a furt otravuje se svým černostvým, jako by to byla její zásluha), ale ten konec to je slušnej fakáč divákům... viděl jsem v kině, ale je to škoda peněz a hlavně času. Palec nahoru Danielovi, ten zahrál hlavního hrdinu fakt pěkně! Celkově lepší průměr, což je škoda.

plakát

Nepřivolávej nic zlého (2022) 

Tak mě se to hodně líbilo! Hlavně plnotučný konec je skvělý! Je krásně ilustrativní dotaz Táty "ovce" : Proč mi to děláš? A odpověď "Vlka": Protože jsi mi to dovolil. (krásná ukázka několika vybraných kousků "líbodémo frustrátů", kterým rozšlapali bábovičky poněkud drsnějším způsobem.

plakát

Odznak Vysočina - Zlobába (2022) (epizoda) 

Wow! Tak tam bych chtěl sloužit! Krásná moderní policejní stanice (oddělení), perfektně vybavená technikou, mají dokonce i SUV! Pár kolegů "na pohodu", samej vtípek, administrativy tam moc není (všechno se jede na důvěru), přímo před služebnou se dá zaparkovat (pecka!) a naproti je hospoda s Plzničkou. To je prostě sen! Taky šéfová je sympaťačka, kdo by si nedal v rámci stmelování kolektivu říct? Kde se můžu přihlásit?!

plakát

Out of Darkness (2022) 

Výborný nápad, který nebyl využit na plný potenciál. Dost dobrá kamera, příroda i hudba (zvuky). Zajímavý děj a zcela jsem nepobral rozuzlení, ale i tak docela dobrý. Jednou se to v pohodě vidět dá. Připomínky mám k vizuální podobě "pravěkých" lidí, kteří vypadají jako soudobá banda arabů z Londonabádu.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Na moři (2022) (epizoda) 

Mno, až na tu Disu, která fakt tahá za oči (!) kuwa mají tohle za potřebí? Vždyť dělají medvědí službu těm černochům... ach jo! Jinde všechno v pořádku a vypadá to jako zajímavej seroš. Docela dobrý, vůbec bych se nebál trochu "přitmavit". Sympatická Nori i Galadriel, uvidíme jak se vyloupne zbytek. Není to špatný, ale to tlačení černochů natvrdo do seriálu, je hodně na škodu, spoustu lidí to asi nedá, ale není to zatím (až na Disu!) až taková trága... za mě dost dobrý.