Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Dívka z Osla - Hemmeligheten (2021) (epizoda) 

Vypadá to velmi nadějně, uvidíme jak to bude vypadat dále. Opět stejný příběh - mladá a naivní. Bude jí škoda.

plakát

Dívka z Osla - Redningsaksjonen (2021) (epizoda) 

Trochu akčnější díl, zjišťuju že v tom hrajou stejný lidi jako hráli ve Faudě (a to dokonce na obou stranách). Kvalitní podívaná. Palec nahoru!

plakát

Divoženka (2021) 

Promrhaný potenciál.

plakát

Doors (2021) 

Jedna hvězdička za nápad, ale stejně jsem to moc nepobral... otřesné ne/herecké výkony, velmi slabé efekty a prapodivně namixovaný děj. No, celkově je to dost velká slabota a doporučit to opravdu nejde. A ta poslední scénka (povídka to nejde snad ani nazvat) je opravdu Odpad! nejodpadovatější. Fakt totální debilita na úrovni první třídy zvláštní školy.

plakát

Duna (2021) 

Jako čtenáři předlohy se mi to líbilo, ale kdybych nevěděl kdo je kdo a tak nějak se v ději neorientoval, byl bych dost zmatený. Lidi, který to nečetli to moc nepochopí a nebo "pojedou" pouze po povrchu... vizuálně ohromující, hudba skvělá, herecké výkony dobré až velmi dobré. Není to úplně na 100% to, co jsem si představoval při čtení, na mě je to už trochu moc opulentní, kdy se člověk kochá monumentálními scénami a vytrácí se hloubka příběhu. Ale děkuji za možnost to vidět. Silné 4 hvězdy.

plakát

Equalizer - Svědkyně (2021) (epizoda) odpad!

Tlustá černá samice s velký zadkem a faldama trousí rádoby hustý hlášky a je trapná jak křečová žíla. Kde byl Denzel nádhernej a exceloval, je tenhle rasistickej černej serál úplně trapně odpornej! Bába vypadá jako Jirka Paroubek co dostal zdarma permici do solárka a celou ji najednou vyčerpal a teď s kovydem mu zavřeli holiče! To je jízda! (do pekel) naprosto nekoukatelná černá taškařice, kde hrajou (skoro) jenom černoši! Hnusný rasistický škvár!

plakát

Eternals (2021) 

Neuvěřitelně barevný kýč! Krásné efekty a akční scény, bohužel proložené otřesným rádoby filozofováním na úrovni mentálního retarda. Rádoby historické sekvence pro ty, co neměli ve škole historii, nekonečné tlachání o ničem. Bláboly o nesmrtelnosti chrousta, když prvoplánovitě jsou zastoupeny všechny rasy a všechna pohlaví. Nesmí samozřejmě chybět líbací scéna dvou černých homosexuálů. Ach jo, to je utrpení na to koukat... se nedivím, že mají děti v hlavě guláš a necítí se pohlavně ukotvení, když vidí takové *superhrdiny* v akci. No jsem rád že jsem na tom nebyl v kině, to bych trpěl ještě víc, nedalo by se to posouvat dopředu a ještě by mě bolel zadek ze židličky v kině. Tak si to užijte vy honibrci! (nevím proč se musí tohle všechno na sílu pořád tlačit lidem do hlavy?)

plakát

Evropské kmeny (2021) (seriál) odpad!

Viděl jsem první díl a ani ho nedokoukal... totální Odpad! multikulti totální srágora s trapnýma teenagerama a lacinými triky - úplně nekoukatelné a k smíchu. Hnus! Nechci vidět ani další díly! Fuj!

plakát

Falcon a Winter Soldier - Nový řád světa (2021) (epizoda) 

Viděl jsem pilot a stačilo mi to... za mě hnus! Kýble americkýho patosu a nekonečnýho žvanění, když už je akce, tak je to spíš parodie a vypadá to strašně přehnaně, že je to až k smíchu. Totálně nesmyslný dialogy o prdu a husto kruto přísný ksichty. No jako parodie možná, ale jinak se to moc nedá vydržet. Taky je tam na můj vkus moc černochů. Asi jsem už starej, ale tohle mě fakt nebaví... asi už nejsem cílovka. Jedna hvězda z nostalgie.