Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Brána do pekel

Brána do pekel (2009)

Film začíná uprostřed pouště, kde nesmrtelný templářský rytíř Cain poráží Legie, démony se schopností ovládnout lidské tělo. O stovky let později se dovídá, že Legie přežila a v současném Los Angeles se chystá otevřít brány pekla, aby mohla na svět vypustit miliony dalších démonických duší. Cain se je vydá zastavit a tentokrát zničit dokonale. Na své cestě potkává vraha Ryu, potomka bojovných mnichů, a nájemného zabijáka Maxe. Oba mají s Legiemi své nevyřízené účty a společně musí zachránit svět před démonickou zhoubou.

Gone in 60 Seconds

Gone in 60 Seconds (1974)

...jeden muž, jedno auto, krádež která dokáže naštvat až příliš policistů. Kaskadér H.B. Halicki si vytvořil roli přímo na tělo a napsal scénář k jednomu z nezapomenutelných automobilových hitů. Skvělý zloděj a řidic čtyřkolových miláčků si musí poradit nejen s hordou policistů, ale hlavně s neutěšitelným motorem Eleanor (Mustang Mach 1). Eleanor má také hlavní roli v tomto skvělém, dnes již kultovním automobilovém filmu z let osmdesátých. Tento film skýtá nejlepší a nezapomenutelnou 40-ti minutovou automobilovou honičku, při které nejeden policista přijde o dobré jméno... přeji vám skvělou jízdu která vás zaručeně nenechá chladnými!

Kdo si vezme Barryho?

Kdo si vezme Barryho? (2014)

Barry Burke je dobromyslný chlapík. Desmond, Rafe a Kurt jsou jeho nejlepší přátelé a on by pro ně udělal cokoli. Stejně jako on je, i oni mají Barryho moc rádi. Problém ovšem je, že jeho slova a chování jsou bezprostřední a ne zrovna vybíravé. Přátelům dělá ze života jeden velký trapas a většinou jeho projevy končí pořádným průšvihem. Jak usměrnit muže bez zábran? Kamarádi v tom mají jasno: Najít mu ženskou! Po několika neúspěších to už chtějí vzdát, Barry od sebe každou ženu odežene díky svému buranství. Až náhle se jedna objeví, s Barrym si očividně dobře rozumí a jiskra přeletěla. Kamarádi jsou nadšení. Ovšem jen do chvíle, kdy zjistí, že Barryho nová přítelkyně je dokonalou ženskou verzí jeho samého...

Vanishing Point

Vanishing Point (1971)

Příběh muže, který ztratil svou lásku a s ní i chuť do života. Příběh muže pro kterého rychlá jízda znamená neklid jeho duše. Příběh muže, který od začátku ví, že si jede pro volnost, pro smrt. Dodge Challenger uháňející krajinou možná jen proto, aby mohl vyprávět příběh o muži, který věděl, že jediné co chce, je volnost duše. Že jediné, co dává v životě smysl, je volnost, kterou představuje motor schovávající se pod jeho kapotou. Volnost a zároveň neklid, který jde ven jen s rychlou jízdou.

Reklama