Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 141)

plakát

The Trip to Italy (2014) 

Cestovatelské, ukecané, italské × místy trapné, nijaké, dost zívající, opakující se. Kluci trošku zadrhávali v zábavě, imitace známých osobností se dost opakovala, nějaké jejich problémíčky ve vztazích vesměs také. Jídlu a Itálii se bohužel nevěnovali tolik jako v prvním díle Velké Británii. Každopádně dovolená to musí být super. Do třetice je snad už nikam nevypraví. .. no nic, zatopím si, a budu si myslet jak se mám skvěle..

plakát

Slow West (2015) 

Westernové, novodobé, úsměvné, napínavé, svižné, vcelku dobré. Tak úplně klasický western to nebyl, se zpívajícími afričany mluvící francouzsky, sůl v ve střelné ráně v srdci, to bylo hodně úsměvné. Děj měl myšlenku, nebyla hluchá místa, na konci nechyběla ani husťácká přestřelka o dvou přeživších. Sice si asi za měsíc úplně nevzpomenu o čem to bylo, ale na nedělní večer slušná oddychovka. ..ty dvě blonďatý děti vypadaly trochu hororově..

plakát

Daleko od hlučícího davu (2015) 

Romantické, žensky silné, Carey, farmářské, britské, klasické. Knížku jsem četla, a stejně jako z ní jsem rozčarovaná z tohoto snímku. Hezké to bylo, plné odmítavých slůvek, žádostí o ruku a ze zástupu možných manželů si mohla hlavní hrdinka jen vybírat. Leč po prvních hrdinských slovech o tom, jak nikoho nepotřebuje se provdala za pozlátko, následně odmítla sňatek z rozumu a stejně skončila v náruči toho silného ovčáka (to jsme věděli všichni již od začátku). Nicméně mi v tom příběhu něco chybělo, asi ta vášeň, a nepomohla ani dramatická scéna ke konci. ..mít tak pár ovcí, farmu na ostrovech a nazdááár..

plakát

Just Before I Go (2014) 

Životní, emoční, osamělé, milé, pozitivní. Takový filmy já můžu. Trocha tragičnosti, milé prostředí a pozitivní konec, aneb vše se dá zvládnout a nikdy není tak strašně (aspoň v těchto filmech). Postavy byly sympatické, Stifler je skvělý. V každé skříni je schovaný kostlivec a pomocí rodiny a přátel se dá vše vyřešit tak nějak ve zkratce hlavní myšlenka filmu. Prostě pohodové pokoukání, když potřebujete citově nakopnout a srovnat si vlastní problémíčky o tom, jak vás nikdo nemá rád. "..všechny sračky trvaj jen chvíli.."

plakát

Špión (2015) 

Vtipné, ironické, americké x dlouhé, zbytečně napnuté. Ale tak je to komedie, co by jiného od toho čekat. Skvělá ironie na všechny agenty, kteří rozdrtí a zlikvidují celou hordu banditů, a jdou se dál bavit na večírek, aniž by se zpotili, rozcuchali či si dokonce ušpinili či natrhli oblek. Vtipy byly, ale ne všechny úplně vtipné. A děj byl také zbytečně dlouhý. Ale film splnil svůj účel - nenudila jsem se, nemusela jsem o ničem jiném přemýšlet a nic nevzal. ..a nejví mě stejně pobavil(a) Věrka Serďučka.. "nanananana"..

plakát

Gangster Ka (2015) 

České, podle skutečnosti, milionové, vychcané, poučné. Dělala jsem fóry, že na to jít do kina nechci, že je to český film apod. Nakonec jsem podlehla. Tak jako všichni podléhali vlivu Káčka a jeho penězům, které štědře investoval kde se dalo. Na české poměry hodně slušná podívana, děj měl spád, žádná hluchá místa. Problematiku a historii pana K. jsem neznala (však jsem byla smrádě, když se o něj začali všichni zajímat), pro mě to alespoň bylo poučné. Jediné co se mi trochu nelíbilo, bylo, jak z celého filmu vlastně vyplývá, že Káčko byl vlastně supr týpek, který uměl pěkně vochcávat stát, a vlastně se pak stal mrchou jen díky tomu, že mu zabili tátu (celé kino se pořád smálo, jen já nic..?). Každopádně si počkám ráda na druhý díl, poučné a dobře udělané. ..jako počítat všechno v milionech? No kde to jsme ty vogo?

plakát

Dokonalý svědek s.r.o. (2015) 

Vtipné, svatební, kamarádské, parťácké, užívací, podivínské. Upřímně jsem to čekala daleko horší, ale musím říct, že jsem se fakt bavila, nějaké scény byly teda vážně komické. Prostě taková pohodovka, co vás nakopne, nic vám nevezme a v závěru budete ještě závidět šílenou sebranku narychlo posbíraných kamarádů. ..tak takovouhle studenou svatbu teda ne..

plakát

Zulu (2013) 

JAR, krvavé, policejní, drogové, gangové, rychlé. Čekala jsem parádní detektivku s třemi rozdílnými hlavními protagonistky. Čas plynul stejně poklidně jako vyšetřování a pak "prásk", vše bylo jinak, a vy si říkat, že tohle je asi vtip. Tak čekáte, jak to bude dál. A ono to pokračuje, nabírá na obrátkách, a nestíháte tu surovost a vraždy. Viděno zřejmě ve špatný den. Nebylo to špatné, ba naopak. ..ale proč musí být všude tolik násilí, jako proč to furt, do háje, máme za potřebí..

plakát

Zuřivá salsa (2014) 

Salsa, taneční, o lásce, vtipné. Taková taneční pohodovka, aneb když chcete, tak můžete cokoliv. Nečekala bych, že se Nick Frost vrhne do takové věci, ale o to, to bylo lepšejsí. Sice vidět jak se vlní taková hora masa je dost šílený. Chris opět ve své slizké roli, ty mu prostě jdou. Prostě pohoda. ..v tom autě byl Simon, že jo?