Reklama

Reklama

Pod nejistým, obtloustlým zevnějškem Bruce Garretta nečinně dřímá vášnivé srdce krále salsy. Pouze jediná žena - jeho chytrá, vtipná a úchvatná nová šéfka Julia - v něm dokáže znovu zažehnout kubánskou horečku... V roce 1987 se třináctiletý přirozený talent, který to s mrštnými boky a rychlýma nohama roztáčí na parketu, vypracuje až na celostátní mistrovství mladých tanečníků salsy, kde se chystá ohromit svět svým velkým nadáním. Jenže pak se v zapadlých ulicích Londýna stane obětí šikany. Brutální incident ho připraví o všechno sebevědomí, a tak se život mladého hrdiny začne ubírat zcela odlišným směrem. O dvaadvacet let později se z Bruce Garretta stává obtloustlý a nemilovaný dospělý muž, který se utápí v sebelítosti a depresích. Pouze Julia, jeho chytrá, vtipná a úchvatná nová šéfka z Ameriky, mu dává důvod žít. Julia je však jiná liga, u níž Bruce nemá žádnou šanci. Naštěstí pro něj v sobě ale jeho nadřízená ukrývá tajnou vášeň. Bruce tak opět stane tváří v tvář svým nejhlubším a nejsilnějším vnitřním démonům. A teď musí udělat všechno pro to, aby v sobě probudil dřímající taneční šelmu, roznítil dávno vyhaslý žár a získal lásku svého života... To vše na tanečním parketu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (75)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Cuban Fury mělo potenciál vystoupit z řady klasických romantických komedií, kde se jede především na to zaujmout lidi tancem. No, bohužel, to se nestalo. I když se nejedná o úplné fiasko, sympatické charaktery, solidní choreografie a slibné zpracování nezachrání jinak naprosto běžnou, neoriginální a ničím nezajímavou komedii. [45%] ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bruce má srdce jako bizon a koule má jako slon." Jenže to bylo před pětadvaceti lety a půl metrákem sádla. Aktuální verze Bruce zkrátka nemá hledání ohně v podrážkách vůbec snadné, ale to neznamená, že bychom si nerozuměli. Jen jsem doufal v to, že uvidím víc než prostý nápad - tlouštík tančí a vyšší, hezčí a nadřízenější samec mu přitom chce zákeřně odtančit s jeho ještě nadřízenější taneční partnerkou. Zuřivá salsa toho, bohužel, víc nenabídla. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné... ale salsa... kde byl ten oheň? Kde byla vášeň? .... a srdce? ;) Hlavní hrdina byl divnej, ať se snažil jak chtěl. A když už jsem měla pocit, že to bude salsový sympaťák s velkým S, tak tam hodil nějakej fakt divnej pohled nebo tak a... zkrátka asi nejvíc mě bavil přítel z blízkého východu... ,,Kdybych měl granát!" ()

Primus tesla 

všechny recenze uživatele

Es bueyes la salsa, es que todo el corazón. Skvěle jsem se bavil a to nejen proto že Latino mám rád. viz Buena vista Social club. Frost je naprosto skvělý a uvěřitelný, jeho sestra takřka geniální a nejgeniálnější je Ian McShane. Skvělá letní komedie. Asi už tuším na co vezmu ženu do kina až budeme trávit příští týden honey moon (bez dcery). ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jako odpočinková komedie k nezaplacení. Na tanec absolutně nejsem, tak nevím nakolik se to drží reálií, ale celkem mne bavily mimo komediálních prvků i taneční battly. Rashida k sežrání, came super, Frost super Ian McShane jako vždy boží a vyzdvihnul bych absoluitníé úvod, ten byl na 10/10, jinak jako celek příjemná odpočinková komedie, která si na nic nehraje, ale je přes svou lehkou nadprůměrnost skvěle natočená 7/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Režiséra druhého natáčecího štábu a tanečně-bojového koordinátora kaskadérů na filmu dělal Bradley James Allan, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Brad Allan. (Rominator)

Reklama

Reklama