Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Seriál který jsem nikdy na televizních obrazovkách nevnímal a nikdy se mi nějak extra nelíbil se stal mojím snad nejoblíbenějším komedialním seriálem. Ptáte se proč? Odpověd je jednoduchá, stačil mi k tomu vidět jeden jediný díl v Originále a seriál si mě naprosto získal. Přátelé jsou krásným příkladem toho jak dokáže český dabing a překlad sprznit tak užasný seriál. Opravdu dabéři mají neuvěřitelně podobné hlasy s jejich americkými kolegy ale to je tak všechno. Těžko dabovat seriál který je založený na intonaci hlasu a na slovních hříčkách. Přesně tak v dabingu vznikají ty scény typu: neřekl jsem nic vtipného ale publikum se v dáli směje. Friends miluju, Přátelé nenávidím. Opravdu, pusťte si Přátelé v originálním znění a nebudete je chtít nikdy vypnout. *****

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Úžasný start, pocta všem fantazy, geniální filmový look, skvělý sean bean, mrazivá atmosféra. Co dodat víc, nemůžu se dočkat dalších dílů. - Jo a po přečtení všech knih bych dal ještě jednu hvězdičku navíc ale prej je 5 maximum. Nicméně, dle mého skromného názoru je seriál o nějaký ten fous lepší než kniha. :)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Geniální seriál, který pátou řadou ukázal, že celé dílo je promyšlené od začátku do konce a nevaří z vody. Pouze všem vadí, že se mysteriozní seriál přeoirientoval na řádnou sci-fi :) S odstupem času musím říci, že tento seriál je asi jeden z nejlepších co jsem kdy viděl. Dokonale propracované postavy, geniální rozhovory, tajemno. Proč ho spousta lidí tak odsuzuje je možná stejný proč vás přestane zajímat kouzelníkovo představení po tom co zjistíte jak daný trik provedl. Čekali jste nějaké kouzlo, čekali jste že kouzelník umí čarovat a nechtěli jste vlastně vědět jak ten trik dělá.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Hodnotím prvních osm, užasných řad v čele s Richardem Deanem Andersonem... Nejlepší sci-fi seriál, který byl kdy natočen.

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (2009)

Seriál měl našlápnuto velmi dobře, bohužel ke konci první poloviny první řady seriál ztrácí tempo, snad to druhá polovina napraví :) -- Strašně skvělý seriál, který mě naprosto dostal. Obrovská škoda, že se netrefil do diváckého vkusu masové většiny .. :(

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

První dvě řady bezkonkurenční :) - třetí byla špatná :(