Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (9)

plakát

Apollo 13 (1995) 

Jedinej film v mým životě, na který jsem šel do kina dvakrát po sobě.

plakát

Doom (2005) 

Spousta lidí si tu stěžuje, že se první hodinu nudili, ale takhle náznakově začína 9 z 10-ti akčních nebo sci-fi filmů. Něco se pos...- nebude to tak hrozný- je to hrozný- je to ještě horší- jdeme na to- svět je zachráněn. Tým vojáků je slušně obsazený, jen nevím, na co je v něm chlápek co má ramena, jak sešlapanej rejč a sem tam si šlehne; taky na konci dostal kulku do čela... Karl Urban- super. Po tom co dostane 24-tý chromozom a jde na to jako doma u počítače, tak to nemá obdoby- paráda. Bylo tam určitě pár hluchých míst, ale jinak mi tohle dílko dalo to, co jsem čekal i s nášupem.

plakát

Eurotrip (2004) 

Fakt "teenkomedie" nemám rád. Ale. Prostě jsem se celý film bavil. A všem škarohlídům v diskuzi, kterým se nelíbil obraz Bratislavy. Berte to s nadhledem, vždyť tvůrci si dělali prdel úplně ze všeho včetně papeže.

plakát

Hellraiser (1987) 

Myslím si, že když se chcete aspoň trochu bát, tak u tohoto filmu se to povede.

plakát

King Kong (2005) 

Víte, já mám rád válečný filmy a horory, ale King Kong mě vážně dostal a dokonce ve mě vyvolal dojetí. Proč vlastně lidi zabijou vždy to, co je jiný...

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

Vřele doporučuji jako kontrast k všeobecně "přeslazeným" Vánocům. Jen mi někdo vysvětlete, který hňup vymyslel pro ČR tenhle název?

plakát

Snowboarďáci (2004) 

Nemám rád filmy pro "náctileté" a k tomuhle dílku jsem zasednul jen proto, že nic lepšího na práci nebylo. Ale byl jsem docela mile překvapen a několikrát jsem se i zasmál. A i když nesnášim Lucii Vondráčkovou, tak tady mi tak nevadila. Seidlová a ta bloncka je daleko horší. Stříkej!

plakát

Želary (2003) 

Film mě strhl natolik, že jsem si ani jednou neodskočil. Líbilo se mi vše. Trochu nevýrazný se mi zdál p.Donutil a přetáčel jsem, když v jedné scéně "zpívala" Bittová. Ale to jsou drobnosti. Skvělý výkon podal ten kluk, co utekl z domova. Dojal mě.