Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (9)

plakát

King Kong (2005) 

Víte, já mám rád válečný filmy a horory, ale King Kong mě vážně dostal a dokonce ve mě vyvolal dojetí. Proč vlastně lidi zabijou vždy to, co je jiný...

plakát

Doom (2005) 

Spousta lidí si tu stěžuje, že se první hodinu nudili, ale takhle náznakově začína 9 z 10-ti akčních nebo sci-fi filmů. Něco se pos...- nebude to tak hrozný- je to hrozný- je to ještě horší- jdeme na to- svět je zachráněn. Tým vojáků je slušně obsazený, jen nevím, na co je v něm chlápek co má ramena, jak sešlapanej rejč a sem tam si šlehne; taky na konci dostal kulku do čela... Karl Urban- super. Po tom co dostane 24-tý chromozom a jde na to jako doma u počítače, tak to nemá obdoby- paráda. Bylo tam určitě pár hluchých míst, ale jinak mi tohle dílko dalo to, co jsem čekal i s nášupem.

plakát

Eurotrip (2004) 

Fakt "teenkomedie" nemám rád. Ale. Prostě jsem se celý film bavil. A všem škarohlídům v diskuzi, kterým se nelíbil obraz Bratislavy. Berte to s nadhledem, vždyť tvůrci si dělali prdel úplně ze všeho včetně papeže.

plakát

Apollo 13 (1995) 

Jedinej film v mým životě, na který jsem šel do kina dvakrát po sobě.

plakát

Želary (2003) 

Film mě strhl natolik, že jsem si ani jednou neodskočil. Líbilo se mi vše. Trochu nevýrazný se mi zdál p.Donutil a přetáčel jsem, když v jedné scéně "zpívala" Bittová. Ale to jsou drobnosti. Skvělý výkon podal ten kluk, co utekl z domova. Dojal mě.

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

Vřele doporučuji jako kontrast k všeobecně "přeslazeným" Vánocům. Jen mi někdo vysvětlete, který hňup vymyslel pro ČR tenhle název?

plakát

Snowboarďáci (2004) 

Nemám rád filmy pro "náctileté" a k tomuhle dílku jsem zasednul jen proto, že nic lepšího na práci nebylo. Ale byl jsem docela mile překvapen a několikrát jsem se i zasmál. A i když nesnášim Lucii Vondráčkovou, tak tady mi tak nevadila. Seidlová a ta bloncka je daleko horší. Stříkej!

plakát

Hellraiser (1987) 

Myslím si, že když se chcete aspoň trochu bát, tak u tohoto filmu se to povede.