Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 239)

plakát

The Deep Blue Sea (2016) (divadelní záznam) 

Spíš jakoby výborný! Jenom jsem u toho usnul dvanáckrát, páč se v životě moc pracuje.

plakát

Vlastníci (2019) 

Vlastně tam toho není moc chybně a stejně mi to nějak nestačilo, ani nevotočilo dojem, že bych nejradši seděl na divadelní hře. A Lábus to táhne prvoligově, samozřejmě.

plakát

V úskalí (2020) 

High society shit...nemluví to ke mně ani trošku :'(

plakát

O nekonečnu (2019) 

Furt je to tam. Už se pomalu vytrácejí postavy s nadějí, naopak zahořklých je stále více. Ve statické scéně chybí energie, kterou mělo Ty, který žiješ a navíc mám dojem, že Andersson teď mluví ke starším, a to především o osamělosti. Všechny tyhle nálady jsou pčítomny od začátků Anderssona, jenom tam teď chybí ty doplňující motivy s nadějí.

plakát

Útěk z L.A. (1996) 

Jako Russell je furt výbornej, ale chápu, že když vás někdo kousne do rozkroku hned po tom, co naházíte čtyři dvojky baskeťákem, tak se to strašně těžko utáhne. Spíš pytlovina jak tele a stejně si to chce stylově vodplivnout. Beru.

plakát

Christine (1983) 

Miluju tu estetiku, miluju to převařený klišé a miluju, když kapota naskáče zpátky a uvnitř to zavručí. Funguje to, mašina může bejt hlavní postava.

plakát

Šílenství (1994) 

Miluju, jak Carpenterovo věci stárnou. Krásně ta karta klepe o výpleť bicyklu. Popkulturní klišovina tak strašně dobře namíchaná s estetikou slizu a hmyzu.

plakát

Oni žijí! (1988) 

Alegorie výborná. Carpenter pracuje s ideologií dost nadčasově, ale pak se mu tam dva chlapi omylem mlátí půl stopáže po kebulích a co jako z toho?