Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Dost možná nejlepší seriál všech dob...

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Dabing se fakt poved. Sarkasmus? Ano! Ale v originále je to fakt nářez, hláška stíhá hlášku a Sheldon...to se musí vidět.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Kult v právém slova smyslu. Rimmer: Listere, měl si horečku. Lister: Jo. RImmer: A měl si halucinace a byly hmotné. Lister: Jak hmotný? Rimmer: No prostě živé, skutečné, hmotné. Lister: To nechápu. Rimmer: Tak na to půjdeme jinak. Měl si halucinace. Lister: Jo. Rimmer: A byly hmotné.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Seriál, který je tak drsný, že i sama drsnost vedle něj vypadá jako nejjemnější cukřík. Vystupuje zde nezčetné množství celebrit, někteří dabují (George Clooney jako pejsek Sparky), někteří raději ne (Al Gore, Mel Gibson:)...Zhruba od 9.série začíná být i na mě trochu silné kafe, ale ty geniálně debilní parodie na všemožné fenomény dnešní doby jsou pro mne prostě úchvatné. Za obdiv stojí i dvojice tvůrců, která kromě scénáristického řemesla ovládá i dabing (Eric Cartman je pro mě vrchol dabingu animovaného seriálu). Hlášek je tolik, že ani nevím, kterou citovat....Prostě kult, klasika a vkus (či nevkus), který jedni milují a druzí, no asi nechápou:)

Futurama

Futurama (1999)

Fakt sem nečekal, že se mi bude líbit i česká verze. Všechny díly znám nazpaměť, takže by asi bylo divný, kdyby to nebylo za 5. Update po 7.sérii. Kvalita šla rapidně dolů (ale ještě ne tak, jako u Simpsonů). Kvalita jednotlivých dílů je značně rozkolísaná a příběhy jsou vesměs stupidní, ale i musím zůstat u 4*, díky geniálním prvním seriím.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

1.-3. série 4*. 4-11. série 5*. 12.-13.série 4*. 14.-15. série 3*. 16-19. série stěží 2*.

Dexter

Dexter (2006)

Kvalitu první a do jisté míry druhé série už asi zopakovat nelze (i když od 7.série si slibuji hodně). Dexter je lidský, psycholigický, temný, drsný ale i romantický a humorný seriál, který dostane každého kdo mu dá šanci (alespoň prvních pět dílů, než se Dexterovi dostanete pod kůži).

Dr. House

Dr. House (2004)

Jako u většiny seriálů, i tady je nejlepší začátek a další série už ztrácí šmrnc. Ale postava Gregory House M.D. je natolik zajímavá, že seriál může stát na ní a nikomu to moc vadit nebude. Jen škoda, že se rozpadl starý dobrý tým..

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Po první sérii musím říct, že sem čekal o něco víc. První dva díly sou super, ale ty další už mi přídou až příliš praštěný. UPGRADE: Po shlédnutí všech dílů upravuji na 5...druhá a zejména třetí série nemají chybu! Mossova líbačka s Royem je best