Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Jára Cimrman ležící, spící (1983) 

"Co to píšete doktore Čechove?!" "Dvě sestry..." "A není to málo Antone Pavloviči?"..........Má to slabší chvilky, ale je jich opravdu minimum...řekl bych tak 90%. Když jsem to viděl v trafice, nemohl jsem jinak. A dneska znova repete. "No představ si to Nývlte...Hus, Komenský, Dvořák, Nývlt.......rozumíš? Nýývlt......"

plakát

Pravdivé lži (1994) 

Jak tu již bylo napsáno, po Terminátorovi asi nejlepší Arnoldův film. No a kromě toho nádherně naivní Jamie Lee Curtis v taneční spodněprádlové scéně. Hmmmm....

plakát

Kdo hulí, ten umí (2001) 

No má to slabý chvilky, ale jinak celek je náramnej. Když si chci dát blunt a pobavit se, tak si pustim tyhle dva dementy. "Got blunt?" "Yeaaah!...Got weed?" "Yeaaaaah!"

plakát

Rockers (1978) 

Škoda, že jsem jim nerozumněl tak dobře, jak bych chtěl. Jinak by to byla mnohem větší sranda. Pro fanoušky reggae a Rastafary culture POVINNÉ!!! Plné jamajských hvězd a skvělé hudby. U mě to má tak 85%.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Nej nej nej pohádka všech dob. Bacha na peří a žádnej alkohol!!!

plakát

Temný krystal (1982) 

Krásná fantasy pohádka plná krásných potvůrek, které v sobě nezapřou svého tvůrce. Po ránu pro děti trochu hororové probuzení.

plakát

Playgirls (1995) odpad!

Bože můj!!! Zastřelit, oběsit, uškrtit, rozčtvrtit a pro výstrahu poslat do všech světových stran...Všechny účastníky

plakát

Forrest Gump (1994) 

Výborná režie, nádherně zahraný, překrásná úvodní skladba a celej soundtrack, plný výbornejch narážek a vtipů, zkrátka jeden z nejlepších filmů, jakej jsem kdy viděl. Člověk žije a dejchá s Forrestem. "Run Forrest, run!!!"

plakát

Láska nebeská (2003) 

Bill Nighy je krásně úchylnej rocker. Jak je o letošních svátcích slyšet a vidět, tak jeho coververze se v marketingu dost dobře chytla.