Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (234)

plakát

Fotři (2023) 

Ehm, myslel jsem, že to bude něco úplně jiného, ale těžce se to zvrhlo skoro do odpadu. Aneb jak starej debil k rozumu přišel a začal "ignotovat" (naučil se tolerovat) kurvy, buzeranty a bolševiky, a taky jak se zrelaxovat nezastavováním na STOPce, což ho předtím hrozně sralo, dokud to sám nezkusil, a tak slavnostně zachránil svou rodinu. Hm.

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

Dvě minuty? A někdo to přetáhl? Kdo by to byl řekl? :-D

plakát

Jane (2023) (seriál) odpad!

Totálně stupidní zelená agitka.

plakát

Nimona (2023) 

Sice nevím, proč tam zrovna museli být ti buzeranti, když ta odlišná příšera přece byla Nimona, a proti buzíkům tam evidentně nikdo nic neměl, ale jinak se mi to fakt dost líbilo.

plakát

Pan Auťák a templáři (2023) 

Jakožto znalec knižní předlohy mohu zodpovědně prohlásit, že je to bohapustá sračka. S knihou to v podstatě nemá zhola nic společného. A protože předloha patří k jedněm z nejlepších dobrodružných knih pro děti, a nic z ní nezůstalo, podle toho to taky dopadlo. Prostě sračka.

plakát

Stvořitel (2023) 

Po prvních 25 minutách stupidní... Po hodině - stupidní. Po hodině a půl - ještě stupidnější. Tak takovou blbost jsem v životě neviděl. To vážně existuje nějaký jedinec, který si válku s UI představuje TAKOVÝM ZPŮSOBEM? TO JAKO FAKT? No nic... Jedna hvězdička za hezky běhající robůtky. Ale dějem je to naprostý ODPAD, nemá to ani hlavu, ani patu. No a ten konec, to už je totální sračka! :-P

plakát

Tetris (2023) 

Tak je to sice pravdivé a uvěřitelné jako sáňky v létě, ale musím přiznat, že mě to bavilo, a místy mě dokonce lehce zamrazilo...

plakát

Chainsaw Man (2022) (seriál) 

Konečně pořádná akce, kde se s tím neserou, a přitom to násilí ani zdaleka není samoúčelné a jenom pro efekt. A dokonce to má hlavu i patu a skvěle našlápnuto na druhou řadu. Předlohu neznám.

plakát

Light & Magic (2022) (seriál) 

Úžasná historie ILM...

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Predátorskej hajzl podváděl, jak to jenom šlo, a ta holčička to jenom dorazila. :-P