Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Věčně nabručený táta a jeho dva nejlepší kamarádi s překvapením zjistí, že ve světě mladých šéfů firem a mocných ředitelek školek marně hledají svoje místo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Soweek 

všechny recenze uživatele

U hodnocení opravdu záleží na tom, jak staří jste a jak moc znáte satirický humor Billa Burra. Jelikož se sám považuji za podobně nasraného tátu, tak tento fuck off letter moderní woke kultuře zbožňuji. Film jako takový má velice nízké produkční hodnoty, ale humor je k nezaplacení a je s podivem, že si Netflix něco takového dovolil v dnešní době vypustit na svoji platformu. Jednu hvězdu ubírám za zbytečné zvolnění ke konci, kde se film snaží brát alespoň trochu vážně, což je opravdu zbytečné. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle lze považovat za komedii, tak bych asi potřebovala vysvětlit, kdy jsem se vlastně měla smát. Celé to působilo spíš tragicky než komicky. Chabě vystavěný příběh o současné korektní době mě v podstatě ani trochu nezajímal. Jediné, co mě dokázalo alespoň občas vytrhnout z letargie, byla docela dobrá muzika. Zcela na rovinu mohu říct, že se jedná o moje první setkání s Billem Burrem, ze kterého bohužel odcházím značně rozčarovaná. Evidentně tomu chlapovi vůbec nerozumím. (25%) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Billa Burra mám rád a jeho vystoupení mi přijdou vtipná (většinou). V jeho režijní prvotině se sice trochu opakuje, nicméně i tak jsem s ním většinu času soucítil. Ano sem starej a žít v hyperkorektní woke společnosti jako on, asi bych měl taky podobné problémy se zvládnutím vzteku. Je celkem s podivem, že podobný druh filmu, který se do woke přecitlivělosti snaží opírat vypustí zrovna Netflix, který je s ní naopak celkem kamarád. Ani mi nijak nevadilo, že Old dads nedrží nějak extra pohromadě a v jádru sem dostal plus mínus to co sem čekal. Snad jen ten konec je až takový moc na volnoběh a to přepnutí do vážnějšího tónu sem moc nesedí a vlastně ani moc nefunguje…60% ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Místy velmi trefná komedie, která poukazuje na měnící se standardy společnosti, ať už se to týká humoru, rasy, genderu nebo výchovy dětí. Bohužel se to ale drží struktury klasické americké komedie, takže nás ve finále čeká happy end s menším prozřením, kdy dobro vyhrává a zlo je poraženo. Určitě je pravda, že si mladší generace berou všechno více osobně a urazí se kvůli každé blbině, ale myslím si, že se z tohoto tématu dalo vytěžit víc. A teď je otázkou, zda za to může Netflix nebo obecně americké prostředí, kde jediný úspěšný hráč na tomto kontroverzním poli je víceméně South Park. Progresivita ano, SJW ať si nasere... a komedie ať se začnou točit zase lepší. Hodnocení: 55 % ()

djfun

všechny recenze uživatele

Úmyslně nehodnotím hvězdičkama, jelikož tenhle film přináší ve své podstatě kurva věrnej obraz týhle vymrdaně neokomunisticko-fašisticky hyperkorektní doby, kdy už teploušovi nemůžeš říct buzno, ale von Tě nakrmit svým rejděním prdelí může v každym druhym filmu (nejen), kdy negři řvou abys klečel, kdy se fluidi dožadujou svejch veřejnejch hajzlů, trans-bi-nebinární na Tebe furt „sluníčkářsky“ vykřikujou o svých právech na 74 pohlaví a Azaria se po dvaceti letech dabování Apua v Simpsonech omlouvá všem Indům… Na všechno tohle film poukazuje, ale právě proto mě vlastně od začátku niterně znepokojoval - ne to kecám, prostě neuvěřitelně sral! A to nejen tím, co mě prudí stejně jako ty tři hlavní týpky, ale i proto, že Old Dads má krom pár vtípků k avizované komedii fuckt daleko. Přitom by se tohle aktuální téma dalo podat míň násilně, s daleko větší nadsázkou a černym humorem. S čímž souvisí i to, že tvůrci ani nenaznačí, proč by do hajzlu žena hlavní postavy měla s tim věčnym „vyrypovačem“ vydržet dýl, než pět minut a von s tou předposranou pindou jakbysmet. A co teprve jeho kámoš s tou svoji emancipovanou (spoiler) „studenou Němkou“. No a jestli si nějaká uvědomělá frnda objímající stromy, co neví na co má píču, nebo nějakej vždy pozitivně namotivovanej pětadvacetiletej "manažér", co se ještě nerozhodl, zda bude ženská, fluid nebo varan po přečtení těchto řádek řeknou, že jsem "boomer", tak to kurwa jsem... a jsem na to hrdej, nebo-li I´m proud, my nigga bro! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (2)

  • Skutečná manželka Billa Burra (Jack Kelly), Nia Renee Hill, ztvárnila zdravotní sestru v porodnici. (BMW12)
  • Velká část filmu vychází ze stand-upu a podcastu Billa Burra (Jack). Pro zaryté Burrovy fanoušky je zřejmé, že postava Aspena (Miles Robbins) je Billovým vnímáním Steva Jobse, převzatým z Burrova stand-up setu pro „Night of Too Many Stars“ 2012. V Billově stand-upu říká, že si Steva Jobse představuje „jak se jen tak promenáduje po kanceláři a pojídá nějaké okázalé ovoce, jako je hruška“. Aspen je vidět, jak se neustále promenáduje po kanceláři, vede prezentaci v Powerpointu podobnou Stevu Jobsovi, a jakmile prezentace skončí, pojídá nějaké domýšlivé ovoce, jako je hruška. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama