Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Poslední recenze (25)

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) odpad!

Ooooohh......, tenhle film, je tak neuvěřitelně špatný, až doporučuju si ho pustit. První minuty ok, ale pak najednou to začne vesnicí kde, jak jinak, hraje irská hudba, pokračuje to neuvěřitelnou slovní výměnou asi o 5 řádcích, pokračuje neuvěřitelně špatnejma hercema, kteří říkají neuvěřitelné, ale opravdu neuvěřitelné, bláboly. Dál se přesunem k verbování dalších do party, což  znamená záběr, že někam letíme, přistaneme řekneme 3 blábolivé věty. Dále naprosto příšerné postavy a ještě horší makeup (tedy jejich ztvárnění), říkají další krátké nesmyslné bláboly, většinou asi tak 3-5 vět. Dále se děj točí kolem verbování dalších osob, těch příšernejch herců, co říkají příšerné, ale krátké věci. Celé je to plně CGI, nebo s hercema na zeleném pozadí s CGI. Jo a to CGI je opravdu hrozné. Dál už nebudu nic psát, jen zopakuju moje doporučení ze začátku - tenhle film je tak strašně blbej, až je sranda na něj koukat a neustále se divit, jak někdo mohl takové sračce schválit takový rozpočet, poslat to do produkce a dělat na něm. Třešinka na dortu je, že místo toho aby hráli mrtvého brouka, ještě nacpali do marketingu další.ch 200 mil $, což je 10 000 000 000 Kč a to je 7 752 hypoték na průměrný český  byt. Ale zpět k filmu, Představte si, že by Jirka Strach dostal obrovský rozpočet s cílem natočit opulentní sci-fi.... a přesně takhle by to dopadlo :-)

plakát

Echo (2024) (seriál) 

jediná věc, která je na tomhle seriálu opravdu dobrá, je Vincent D'Onofrio a že teda je! Jinak je to další strašné zklamání. Bylo asi bláhové si myslet, že by Marvel dokázal udělat něco více přízemního a naturalistického. Ale kdyby se půlka z toho smazala a celé se to přestříhalo, mohl by z toho být docela fajn film. Ne super, ale fajn,

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Přečetli jste si informace o tom, že Ahsoka je seriál, který vrací Star Wars zpátky mezi dobré filmy/seriály? Asi budete překvapeni. Tohle není seriál pro dospělého diváka a od začátku vám budou do očí bít tři věci. První je, že se svojí stylizací od začátku říká - hele já jsem spíš pro teenage, mám spoustu barev a postavy vypadají jak ze špatné hry. Za druhé, je tu hodně akčních pasáží, ale taky tu nebyl žádný Chad Stahelsky, který by nutil herce naučit se akční části a tak všechny akční souboje vypadají hodně blbě a jsou hodně prostříhané (vzpomněl jsem si na Charlieho Andílky). Za třetí CGI. Celý seriál tvoří CGI pozadí a i postavy jsou hodně, přes CGI prohnané. Všechno vypadá jak z éry her, kdy se rozšířil formát CD a vznikali opravdu hrozné interaktivní hry, kdy je nafilmovaný herec naklíčovaný na digitální pozadí a tady není nic jiného. Nicméně, i když kvůli všemu výše zmíněnému budete cvakat zubama, má seriál dobrou atmosféru a hlavně, všechno zachraňuje Rosario Dawson, která tu přehrává všechny o několik tříd (to ovšem také znamená, že ostatní herci jsou opravdu žalostní) a seriál má navíc docela dobrou atmosféru a jak bych to řekl, docela příjemně to utíká a vlastně ani nebudete litovat času, který jste u toho strávili. Říct, že  v rámci Star Wars se jedná o nadprůměrný titul, je jak porovnávat, jestli je je lepší president Klaus, nebo Zeman. Vybíráte a obhajujete menší zlo.

Poslední hodnocení (734)

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024)

odpad! 19.04.2024

Přízraky (1996)

19.04.2024

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023)

odpad! 29.03.2024

Echo (2024) (seriál)

12.01.2024

Ahsoka (2023) (seriál)

11.01.2024

Mluv se mnou (2023)

04.01.2024

Koule (1998)

21.12.2023

Neporazitelný (2021) (seriál)

14.11.2023

Někdo klepe na dveře (2023)

25.10.2023

Reklama