Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (103)

plakát

Ledové království (2013) 

Milé, třpytivé, pohádkové, kouzelné... V letošní sněhově absenční zimě jsem si Frozen užila o to víc :))

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

No jo, přiznávám, polovinu filmu jsem dělala ťuťuňuňu na štěňátko, druhou polovinu mi tekly slzy proudem. Takto jsem u žádného filmu v životě nebrečela. Mistrně natočená hra na city :)

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Šáhlý bláznivý Burton, který si libuje v blýskavých ostrých věcičkách, se zase jednou vyřádil a mně se to celkem líbilo. Ale už to nikdy nechci vidět...

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Taková průměrná pohádka, ani špatná ani nijak výjimečná, rozhodně však neurazí. Ale pro Tomíka mám poslední dobou slabost, tak jednu hvězdičku přidám :)) Je pravda, že něco si mohli tvůrci odpustit, třeba ta prsa, co to jako bylo? (A kudla? No, nevím nevím). Ale tak dobře, to přehlédneme, i když nevím, proč se takové věci vůbec do dnešních pohádek dávají, viz polonahá Tereza Voříšková v Pekle s princeznou. Ne že bych byla nějaký puritán, ale nemusíme být za každou cenu moderní, že...

plakát

Barbar Conan (2011) 

Film samotný tak za 3 hvězičky, ale protože jsem ženská, tak jednu přidávám :)))

plakát

Varieté (2010) 

Předvídatelný scénář, hmm, ani moc nevadil; tři hvězdičky. Taneční čísla, super; plus hvězdička navíc. V konečném součtu pěkné čtyři hvězdy. Christinu moc nemusím,abych pravdu řekla, ale tady se mi vcelku líbila, a to především její tanečně-zpívající vystoupení. Jiný její herecký projev byl takový nemastný-neslaný, neurazí, ale ani nenadchne. Stanley byl ovšem neodolatelný. Každý film, ve kterém hraje, pěkně oživí, a jeho postavy se stávají těmi oblíbenějšími z celého filmu. Jen ještě škoda, že se Cher moc nehýbal obličej, občas jsem si musela procvičit své obličejové svaly, abych zjistila, že při pohledu na ni neztuhly.

plakát

Vrať se mi (2000) 

Příjemný filmek na nedělní poobědové lenošení :)

plakát

Souboj Titánů (2010) 

V prvé řadě zapoměňte, že kdy nějací původní titáni byli, protože jakmile začnete srovnávat, tak se vám to určitě líbit nebude. Jiný příběh, jiné postavy (pouze stejná jména), jiný film. Ano, má spoustu chyb, ale který nemá. Občas mi přijde, že se tady film nelíbí už z principu: jakto, že si někdo dovolil předělávat naši milovanou klasiku? Je třeba se nad to povznést a užít si film tak jak je, protože rozhodně není špatný. Přiznávám, jsem nenáročný divák a podobné pitomky se mi líbí, takže jsem si film užila od začátku do konce. Jasně, dialogy byly někdy tak stupidní, že se člověk chytal za hlavu, ale no bóže, dá se to přežít. Takže u mě spokojenost a rozhodně návštěvy kina nelituji. Možná si předtím přečtěte místní diskuzi, ať od toho nic neočekáváte, a budete spokojeni ještě víc :)

plakát

O bílé paní (2008) (TV film) 

Jee, to bylo vtipné :)) Martha teda válela a její ,,hovňousci" jsem si pouštěla furt dokola :)) Triky hrozné, ale zase i to má své kouzlo. Možná občas bylo nějaké hluché místo, ale krátká stopáž to vyvážila. Za to, že jsem se fakt pobavila dávám 4*.