Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Recenze (11)

plakát

Mr. Robot - 407 Vyžaduje se ověřování proxy (2019) (epizoda) 

Nikdy, opravdu nikdy jsem neviděl lepší díl seriálu, bude to znít možná trochu divně, ale doteď si pamatuju že bylo cca 0:30, venku byla bouřka, a to silně přidávalo na atmosfeře. Po tomhle díle jsem nezvládnul další, tak jsem o tom dalších 30 minut přemýšlel v posteli :D.

plakát

Euforie (2019) (seriál) 

Seriál Euphoria je vizuálně poutavý příběh o mladých borcích a borkách hledajících svou identitu a místo ve světě plném komplikací a emocí. Skvělá režie a vynikající herecké výkony přispívají k autentičnosti témat, která se dotýká. I když může být místy kontroverzní a temný, nabízí pohled na mladou generaci s hloubkou a empatií. Opět mi vadí, že v každém novodobým filmu se “nutně” musí propagovat lgbt…, aby “Američani” byli spokojení

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Bohemian Rhapsody je jedinečným filmovým zážitkem, který oslavuje život a hudbu legendární kapely Queen. Snímek přináší neuvěřitelné vyprávění o životě frontmana Freddieho, jeho vášni, talentu a neohroženosti. Rami Malek exceluje v roli Freddieho, přinášející úchvatně autentický výkon, který vás doslova vezme za srdce. Dává mi další důvod, proč je jedním z mých nejoblíbenějších herců. Filmový štáb skvěle zachycuje atmosféru 70. a 80. let, a to nejen prostřednictvím úžasných skvělých koncertů Queen, ale také díky detailnímu zpracování hudebního průmyslu. I když některé části příběhu mohly být vykresleny hlouběji, celkově je Bohemian Rhapsody top poctou legendě rockové hudby, která si zaslouží vysokou pochvalu. S hodnocením 4/5 se jedná o skvělý film, který zaručeně potěší fanoušky Queen i nové diváky.

plakát

Initial D Fourth Stage (2004) (seriál) 

Stage Project D je neuvěřitelně působivý seriál, který nadchne jak milovníky JDM aut, tak i ty, kteří hledají napínavé drama. Project D je asi ta nejlepší stage Initial D, kterou jsem viděl. Sledovat hlavního hrdinu, Takumiho, jak se vyvíjí jako závodník a zdolává náročné výzvy na legendárních silnicích, je prostě skvělý. Každá epizoda je naplněna neuvěřitelnou atmosférou, která vás vtáhne do světa driftování a adrenalinu. Navíc, série nabízí skvělou kombinaci výborně zpracovaných závodních scén, živých postav a hlubokých emocí. Pro fanoušky rychlých aut a vzrušujícího příběhu je Initial D: Stage Project D naprostým must-watch!"

plakát

Initial D (1998) (seriál) 

Nikdy jsem na anime nebyl, viděl jsem pár dílů nějakého novějšího anime, ale fakt mě to nebavilo. Po tom co se mi kamarád který je největší odpůrce anime zmínil, že je tohle super, řekl jsem si, proč to nezkusit. A co líp? Je to skvělý! První stage ukazuje Takumiho, že je schopen jezdit líp, než kdokoliv jiný z Akiny. Trochu mi vadí postava Itsuki, který neustále na něco řve a stěžuje si, ale postupem času si na něj zvyknete xD. Taky mě trochu zarazila kvalita, ale co čekat od 26 let starýho anime že?. Každopádně každou serií se kvalita hodně zlepšuje. Za mě moc povedený seriál Anime, který proslavil AE86.

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

zajímavý “pokračování” La casa de papel. Seriál má skvělý obsazení herců, a narozdíl od LCDP, se zajímá hlavně o Berlína. Akce nebyla špatná, ale je to taková klasika jako vždy. Za mě povedený seriál.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Skvělý…. Nečekal jsem, že zvládnu skoro 110 dílů, ale seriál dexter vás chytne a nepustí. Charakteristický Dexter Morgan, který má vždy nějaké eso v rukávu. Hodně lidí nadává na zakončení 8mé série, který mě ani tak nevadí, jako konec 9té série. Za mě to mohlo skončit jinak. Každopádně seriál dexter si zaslouží 5 z 5ti.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

"Hello, friend." Začátek seriálu je jako vstup do úplně nového světa. Hodně tmavého, depresivního světa, který diváka drží v neustálém napětí. Výkony herců jsou tak autentické a intenzivní, že si člověk nemůže pomoct, se na seriál přestat dívat. Hudba vytváří úžasnou kulisu, která dokonale podporuje napětí a dramatické momenty. "Mr. Robot" není jen obyčejným seriálem, je to hluboký a provokativní pohled do duše moderní společnosti a lidské psychiky. O co víc, díl "407 proxy", je asi nejsilnější díl z celého seriálu, u kterého jsem měl pomalu slzy u očí. Celkově tento seriál je jedním z těch, které vás vtáhnou a nechají vás přemýšlet ještě dlouho poté, co samotný seriál dokoukáte. Zaslouženě 5 z 5ti.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Prevence proti drogám? Žádná "Katka", tohle by se mělo pouštět ve školách. Film je ze začátku nenápadný, ale v období podzimu/zimy, je neskutečně temný, a je pomalu až nepříjemný na sledování. Herecké výkony, a to hlavně Christophera McDonalda, jsou neskutečný, a hrozně se k filmu hodí. Na konci filmu je dokonale vybraný soundtrack, který spolu se záběry na všechny 4 osoby, dodává mráz po zádech. 5 z 5ti jednoznačně.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Seriál "Perníkový táta" není jen dalším klasickým US seriálem, ale zkoumá problémy Waltera Whita, jeho rodiny, peněz atd. Seriál okouzlí diváka svou originalitou a emoční hloubkou. Hlavní postavy v podání naprosto dokonalých herců zaujmou diváka už v první sérii, což přináší nezapomenutelnou vzpomínku na celý seriál. To jsou důvody proč Breaking bad, je pro mě jeden, neli vůbec ten nejlepší seriál, co jsem kdy viděl. Celkově vzato, je to seriál, který si ode mně odnáší 5 z 5ti, a to naprosto zaslouženě. Nemluvě o triologii Better Call Saul a taky El Camino, který skvěle podtrhují seriál Perníkový táta.