Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (390)

plakát

Bajirao Mastani (2015) 

Omlouvám se, ale mě to prostě vůbec nezaujalo, protrpěla jsem cca první půlku (ano doslova protrpěla) a pak jsem musela někam odběhnout. Rozhodně neplánuji to nikdy dokoukat. PS: vizuálně je to nádherné, ale to nezachrání příběh o ničem kdy se opravdu vůbec nic neděje...

plakát

Léčitel (2017) 

Milý, pozitivní a kouzelny a az prekvapive vtipny film. Opravdu pohladi na dusi. Dokonce i ty proslovy o Bohu se daly prezit (nastesti u tohoto tvůrčí vedeli kdy s ním prestat)

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Tak jo, budu upřímná... i Защитники měli promyšlenější zápletku a jejich padouch dával větší smysl. Co se do originality scénáře a chytrosti dialogů týče, tak tam je to tak na stejné úrovni. Jediné co má JL oproti ruským bratří navíc je počet nul v rozpočtu. O to větší škoda, že to tak někdy v trikových sekvencích nevypadá. Upřímně si myslím, že kdyby Ochránci dostali rozpočet, co měli metalidi, tak by i oni DCíčku natrhli prdel. O to víc mě to mrzí, že co se komiksů týče, tak ty od DC jsou (za mě osobně) povedenější než ty od MARVELu. Ovšem u filmů je to naopak- a ten rozdíl u filmů je daleko větší než u komiksů.

plakát

Listopadoví vrazi (2017) odpad!

Jednou za čas mívám masochystycké choutky a rozhodnu se podívat i na filmy s horším hodnocením. Většinou se ukáže, že na filmy co mají nad 40% se dá s adsázkou kouknout, Občas se mezi nimi najde i dobrý film. No a pak jsou tam filmy u kterých si říkáte Proč? proč mají tak vysoké hodnocení? Ne opravdu. Tenhle film je silně přehodnocen. Mám z něj horší zážitek než z 50 odstínů (dobře hrůza požitku z jedničky již odešla časem a dvojku utlumilo množství alkoholu co by porazilo i slona, ale i tak...). Fakt nechápu. Za ten film by měl jít někdo sedět.

plakát

Tiger Zinda Hai (2017) 

První zhruba dvě hodiny, jsou opravdu dobré, akce není málo, ale zároveň ji není ani extrémně moc. Politický podtext, hraní na city a na národní souznění (a to i to Pákistánce) je v únosné míře a místama i dává hlavu a patu. Dokonce ani nevadí, že to celé hraje na úplně jinou notu než jednička.Jenže pak se to stane, scénárista (a nejspíš i režisér a producenti) si skřípne někde nějaký nerv a řekne si, že tento politicky ladění akční film potřebuje ještě více akce a napětí! A tak sledujete 40 minut nesmyslného střílení a výbuchů a úniku po poslední chvíli a vlastně ani nechápete proč první dvě hodiny všichni budovali nějaké napětí a pracovali na ději, když to takhle všechno na konci pohřbí+ navíc vám v místě, která má být bombardováno nechají minimálně 20 civilistů (nebo je někde nevysvětlitelně ztratí, toť otázky)

plakát

Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (2014) (TV film) 

Oproti jedničte strašnej brak. I když hodně potěšilo setkání se známými postavami. Za mně osobně opravdu nejlepší scény byly ve chvíli, kdy se tam právě dvojice z jedničky vyskytovala, hlavně pak nervozni nevěsta a svatba :D

plakát

Cecelia Ahern: Mezi nebem a zemí (2014) (TV film) 

Já se do tohoto filmu jednoduše zamilovala. Trocha kouzel, tajemství a romantika Jasně že i to kdo je její otec víte hned jak se tam objeví, ale proč ne? Film je to strašne milý. Navíc je super, že za potvoru je tentokráte tak trochu hlavní hrdinka, která "podvádí" úplně super chlápka. Navíc hlavní dva hrdinové jsou fajne. (PS Zdá se mi to, nebo ta holka má během filmu stále světlejší a více do červena vlasy?)

plakát

Sedm nevěst pro sedm bratrů (1954) 

Tento film jsem chtěla vidět už dlouho. Myslela jsem že to bude přihlouplá komedie, blbost. Jo a místy je to přihlouplý a určitě to mezi feministkami není moc oblíbený film, ale já jsem nadšena. Je to celý takový miloučký a místy opravdu hodně vtipný. Opravdu jsem se bavila celých sto minut.

plakát

Čertoviny (2017) 

Nápad pěkný, postavy všechny dobře odsazené i ve většině případů dobře zahrané, "kulisy" úchvatné a kostýmy taktéž (jako u všech Troškových pohádek ať je výsledek potom jakýkoliv) samozřejmostí je i pár povedených vtipů. pohádka je jinak celkem taková klasika. Nejvíc mi tady na té pohádce vadila stopáž, bylo v ní celkem dost hluchých míst, které vyplňovalo opakování toho co jsme slyšeli již dříve (on nám svatbu nedovolí, ty jsi má,tak utečeme, mám nemocnou maminku, je bohatej, je chudej) přičemž se tohle celé točilo kolem ústřední hodné lidské dvojice, která byla až nepřirozeně nudná a hodná a vlastně sama o sobě neprovedla žádnou interakci (on se teda na konci zmohl na jeden čin) a celou dobu přihlíželi co se kolem nich děje a jak ti zlí jsou zlejší a zlejší. Jinak celá pohádka pro mě osobně stoupala a padala se sedlákem Kopytem (bo jak se jmenoval) když byl on na scéně tak to nádherně gradovalo a děj se posouval, zatím co u ostatních postav- at lidí nebo čertů- se vlastně nic nedělo. On byl nejlepší a nejpropracovanější postava a nejspíš i nejlépe zahraná. České pohádkové zlo má od této chvíle svého krále. Nejdokonalejší záporná postava českých pohádek, protože zatím co Haniččin táta byl klasický záporák z pohádek,tak Kopyto jej přerostl a to tím, že byl všeho schopný- vymyslet, naplánovat i navést další. Btw. velké plus pohádky byla i dobrá duše, která se ujala úlohy komickéo společníka a to více než na výbornou.

plakát

Jagga Jasoos (2017) 

Čekala jsem blbost. A kupodivu to blbost nebyla. Opravdu předčilo očekávání.