Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (905)

plakát

Nevina - Epizoda 7 (2021) (epizoda) 

Spoilery.... Ke konci dost natahované, a ačkoli je mi jasný, že Ortizová na konci nebrečí kvůli tomu grázlovi, ale kvůli své zkušenosti z dětství (jak nám tvůrci víc než bylo potřeba polopaticky sdělili), tak mi i toto oplakávání za znění smutné a tíživé hudby přišlo mimo, jako copak můžu cítit s hajzlem, který znásilňoval mladé holky pod zákonem, k tomu měl ještě zálibu v brutalitě, a ze vzteku zabil jednu ze striptérek? A jako jeho poslední slova, ty kecy "moje dcera se nesmí dozvědět, co jsem dělal?", no tak to sis měl holenku rozmyslet holt dřív, než jsi ty věci udělal, ty prase. Takže se radši zbaběle odstřelí, protože sám nemůže čelit tomu, jakej je hajzl. Fuj, úplně se mi zvedá kufr. Jinak jsem bohužel musela ubrat ještě hvězdičku za nelogičnosti (ty čaje u Kimmy?? To nedává moc smysl) a za stále se zvětšující předvídatelnost. Jsem zvědavá na poslední díl, ale musím říct, že mám docela obavy.

plakát

Nevina - Epizoda 6 (2021) (epizoda) 

Nejsem teda žádnej odborník na zbraně, ale říkala jsem si totéž, co Necrotongue, respektive jsem se musela pořád ptát - kolik sakra nábojů Olivia ještě má? Ale i přes tuto a několik dalších výtek, například předvídatelných situací je tu fakt hodně, je to poměrně napínavé. Jo, docela mě to baví.

plakát

Drž se (2022) (seriál) 

V posledních dvou epizodách lehounce předvídatelné (některé dějové linky), ale i tak poměrně napínavé. Za mě spokojenost, Poláci si s tím Harlanem poradili dobře.

plakát

Drž se - Epizoda 6 (2022) (epizoda) 

Ten "český automat", nebo tedy v překladu Netflixu česká hlasovka teda fakt nezní příliš česky :-D

plakát

Drž se - Epizoda 5 (2022) (epizoda) 

Napínavý jak prase, nabízí se však otázka: proč nevolal rovnou policii? Tam by to zvedli hned, a navíc by ho mohli lokalizovat.

plakát

Drž se - Epizoda 4 (2022) (epizoda) 

Na to, že s  ním jeho dcera (ten spratek) téměř nekomunikuje, ani po tom, co ji nemohl celý den najít nebo se jí aspoň dovolat, a nikomu nic neřekla, ani to pak nevysvětlila, když se s ním potkala doma, je ten Kájin otec docela vysmátej. Celkově mi přijde fakt divnej, pořád s tím lehkým úsměvem. Ale vzhledem k tomu, že je to Cobenovka, tak jsou tam podezřelí fakt úplně všichni. Jo, honička mezi odstavenejma vlakama vždycky potěší. Akorát se bojím, že to ta "hodná" blondýna s lízátkem asi trochu odsere od plešouna. Ještě mám taky pocit, že v tom celém budou hrát roli zas ty požáry (ve Štětíně a možná i jinde?). Jinak, Poláci umí, úplně se nespokojeně ošívám nepohodlím, když si představím tenhle seriál v české produkci. Jasně, něco udělají také ty pro české diváky neokoukané tváře Poláků (oproti u nás všudypřítomné Geislerové, Dykové, Čermákovi apod., otázka je, zda herci v tomto seriálu taky už nějaké procento polských diváků neotravují), ale atmosféru to má, dialogy nejsou tak dementní, scénář zatím šlape...

plakát

Nejkrásnější věk (1968) 

Slizoun profesor a jeho debilní kecy o "ženské podstatě". Jasný, že to v té době bylo celkem běžný, ale stejně se mi z toho trochu zvedal kufr. Jinak takový předstupeň Homolkových, některé fóry fungovaly, chvílemi jsem se bavila slušně.

plakát

Faunovo velmi pozdní odpoledne (1983) 

Koukám na to právě teď v televizi, a před chvílí zazněla věta (od jedné ze Suchařípových slečen): "A víte o tom, že jestli se dožijeme roku 2025, tak nás takovejch starejch, jako jste vy, bude dvakrát tolik co dnes?" Nikdy předtím jsem si toho nevšimla - asi to bylo tím, že rok 2025 byl dřív tak nějak...  daleko.

plakát

V bezpečí - Epizoda 2 (2018) (epizoda) 

Tak tohle byla chvílema docela sranda - hlavně když jde o Siu a její rodiče. Jinak, asi jako v každé Harlanovce Cobenovce, je zápletka v tom, že každej má nějaká svá tajemství, a že všichni jsou nějakým způsobem propojeni... Ale odsejpá to rozhodně víc (a i postavy jsou sympatičtější), než Stay Close. Jen doufám, že ta karma, kterou zmiňuje zesnulá manželka hlavního hrdiny v jednom z flashbacků, nebude zas v tom, že dělala někde striptérku, to totiž začíná být poněkud otřepané.