Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 646)

plakát

Absurdistán (2006) 

Já se na to skutečně těšil, chtěl jsem se i pořádně zasmát, ale bohužel ona natěšenost po chvilce přešla na "co to sakra?". On ani Luke hrát pořádně ani nemusel - on vlastně ani nehrál a ukazoval to co naši čeští herci v českých televizních seriálech. Ale co se tak trochu jediné povedlo, je obsazení. Pár známých tváří potěší a jako třešnička na dortu Vám bude Maya Rudolph a její "dobrá"role ;-)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Teda trhlouš Ace Ventura v podání Jima Carreyho je prostě boží. Úžasná komedie! Nejvíce snad kraloval v blázinci ;-)

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Dvojku trápí ten samý problém jako jedničku - první půlhodinka je geniální, ale potom se vtip vytrácí, což je škoda. Svérázná zkratka džunglí, chápek na krku - to jsou asi největší perly filmu. Samozřejmě nesmím zapomenout na parodování Cliffhangera ;-) Tohle je role Carreyho celé kariéry!

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Pravděpodobně budu jediný, kterému se zdá, že film je nějak otočený. Skvělý začátek, který Vás vtáhne a nechává Vás napnutého, jak to vlastně vůbec je a druhá polovina se mi zdá, že nějak polevila. Douga Limana jsem nějak nemusel, ale tímto filmem u mě stoupl, vybral si na tento film jednoho ze skvělých herců Matta Damona a nemohl vybrat lépe - skvělý výkon v hlavní roli. Škoda, že konec je poněkud "přehnaný". A velmi pěkný soundtrack. I tak velmi slušné * * *

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Ještě docela slušná parodie, celkem se člověk zasměje.

plakát

Agent z Hong Kongu (2001) 

Jedna z těch slabších akčních zábav od mistra svého řemesla.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Poněkud opomíjená část druhoválečného běsnění - ženy ve válce. Remake na který se dá překvapivě dobře koukat.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Něco nového, něco skvělého. Anglický humor, kterým Partička IT srší je báječný, i když při prvních dílech jsem si říkal, že se jedná o další z dlouhé řady humorných sitcomů - můj názor se změnil po pár epizodách a druhé sérii utvrdil v tom, že se jedná o něco brilantního, i když k maximálnímu hodnocení mi něco stále chybí. Ale některé scénky určitě nezapomenu :-D

plakát

Ajťáci: Přichází internet (2013) (TV film) 

Ajťáci jsou má britská srdcovka a pokud se řekne britcom, vybavím si právě tento seriál. Po dlouhé době jsem se však dostal teprve ke čtvrté sérii, přičemž jsem zjistil, že existuje i loučíčí dvojdíl. Ten sice nejde ve šlépějích klasických dílů, ale minimálně stejně příjemně utíká. Při závěrečných vteřinách ukápne nostalgická slza se zjištěním, že tohle bylo prostě něco jiného, něco na co se vždycky rád podívám. Thx Roy, Moss a Joan ... vlastně Jen ,)

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Tohle už nejsou ty Akta X, které znám, kde mysterióznost převyšuje vše ostatní. Akta X> Chci uvěřit jsou jen pouho pouhou detektivkou s ruskými řezníky. I když u skalních fanoušků možná převládně nostalgie, u mne se jednalo o pouhé sledování něčeho se známým týmem. Akta X tu jsou zase, ovšem ne takové, jaké si je pamatujeme.