Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 646)

plakát

Pomsta mrtvého muže (2013) 

Popravdě se poněkud divím tomu, jaké ohlasy tu Dead Man Down má. Ve své podstatě se jedná o klasický revenge film, který natočil týpek z Dánska, což má být asi strašně super. Jenomže já v tom vidím, jen zvláštní romanci zvláštního týpka, o kterém do závěru vlastně vůbec nic nevíte, co se mu stalo, proč se to stalo, jen že se chce pomstít. Popravdě to nejzajímavější je na začátku a na konci, pořádná akce, která je celkem stylově natočena. Ve výsledku jsem ale film několikrát odložil jako rozkoukaný a divím se, že se mi podařilo jej dokoukat.

plakát

Cooganův trik (1968) 

Texas ... vlastně Arizona se vydává do velkoměsta a Coogan v Clintovo podání působí přesně tak, jako by se tvůrci báli to celé rovnou zasadit do velkoměsta. Odkaz na westernové začátky tam je, což potěší, zároveň se to celé tak trochu táhne, i když se jedná o velmi jednoduchou a trošku předvídatelnou dějovou linku. Clint mi v některých případech, kdy jede po všem, co zavrtí zadkem. Pohodová pokoukaná, od které jsem nic nečekal a závěrečná honička na motorkách je fajn, chtělo by to jen trochu přidat!

plakát

Memento (2000) 

Jak bych jen vysvětlil svůj rozdílný názor proti většině absolutně chválících? Přesvědčení! Memento je úžasně napsané, divák si jej užívá, ale celkově mi herci moc neseděli. Ok, Guy je ve své roli vážně dobrý, stejně tak i Carrie, ale já jim to moc nežral. Nežral jsem jim to vůbec a jediné postavy, které mě bavily, byly ty vedlejší, i takový Joe Pantoliano bavil ... jen hlavní dvojice mě tak trochu nudila a vlastně jsem měl v jeden moment trošku problém Memento dokoukat. I přesto se ale jedná o parádní snímek a svou originalitou by se měl zařadit po bok filmů podobných kvalit.

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (TV film) 

Je zajímavé sledovat, ja vzniká hromada scének, ale vtipu to moc nepobralu, určitě by se jich tam několik hodilo!

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Poměrně zklamání, které by možná obstálo jako celovečerní snímek. Volba rozdělení na tři díly není moc dobrá a vlastně bych citoval jednu z hlavních postav, která pronesla něco ve stylu "Tři díly? To nesnáším!" Jinak humorných scén moc není, spíše je to taková vážnější odnoš seriálu, které chybí smích publika!

plakát

Přežili jsme Ardeny (2003) 

Takový ten film s nízkým rozpočtem, ve kterém se toho moc neděje. Akce je pěkná, ale je jí žalostně málo, alespoň vypadá k světu a efekty jsou dobré. Ve výsledku jsem rád, že stále vzniká něco z druhé světové války, ale občas to zpracování vázne.

plakát

Moje letní prázdniny (2012) 

Přidat trochu na tempu, plus nějakou větší akci a je to libový akčňák, tak se Mel pořád prochází a hraje přesně svým typickým zápalem. Škoda, že to všude je perfektní, jen kromě interiérů ve vězení! Jinak stylová akce a zpomalená scéna je parádní!