Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (365)

plakát

Arcane: League of Legends - Stvořili jste monstrum (2021) (epizoda) 

Podle zdejšího hodnocení to vypadá že málo hulím a ještě méně hraju LoLko... Po dobrém prvním aktu, průměrném druhém aktu, přichází naprosto hrůzostrašné zakončení, kde se přestalo hrát na jakýkoliv děj a volně se přešlo k rádoby líbivé animaci bez smyslu. Hlavně aby každý z hlavních hrdinů vytáhl "svou zbraň" a zarytý fanoušek si ji mohl odškrtnout ze seznamu. A ten konec... škoda mluvit.

plakát

Arrietty ze světa půjčovníčků (2010) 

Není každý den posvícení. Přišlo mi to strašně utahané, chování jednotlivých postav moc nedávalo smysl. Zvlášť tu zlost té uklízečky tam jsem vůbec nechápal. Celkově jsem měl problém to vůbec dokoukat, a povedlo se mi to až napodruhé.

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

Konečně po čase jeden upírský film, na který se dá dívat od začátku do konce. Skvělá kamera a atmosféra.

plakát

August Underground's Mordum (2003) odpad!

Takové novodobé Salo, točené ve stylu Záhady Blair Witch. Celý film je jen sled "nechutných" scén. Kdyby ho někdo udělal před třiceti lety tak možná zapůsobí, ale v roce ve kterém vyšel by člověk našel horší věci ve večerních zprávách na Nově...

plakát

Avengers (2012) 

Nejvtipnější a nejnahláškovanější akční film za posledních deset let. Narozdíl od Thora nebo Kapitána Ameriku ani chvíli nenudil, měl spád, ke konci byl až zběsilý. U mě překonal i Iron Mana, v což jsem před promítáním ani nedoufal... PS: Marigold je *** a *** a taky ***! ;-)

plakát

Banksy: Exit Through the Gift Shop (2010) 

Cannes... is a nice place ;-) Tenhle film mě hodně pobavil. Člověk celou tu dobu netuší co se děje, a nejhorší na tom je, že to nezjistí ani po skončení. Jestli je to jen mystifikace se asi jen tak nedozvíme, ale rozhodně si můžeme koupit super obraz od Mr. Brainwash za krásných 50 000 $, a to se vyplatí!

plakát

Banksy v New Yorku (2014) 

Umění které musíte zažít dříve, než přijede nějaký maník s dodávkou a šlohne to do galerie...

plakát

Barva kouzel (2008) (TV film) 

Když si vzpomenu, jak vypadají české televizní produkce, které jdou mnohdy do kinodistribuce, tak se mi otevírá kudla v kapse...