Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (363)

plakát

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) 

Splnilo očekávání. Děj předvídatelný, animace pěkná, akce akorátní, super TICHÝ zvuk == děcka spokojené, dospělí přežijou.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Za mě teda lepší než dvojka a na úrovni jedničky. Trochu moc jel na sentimentální vlně, ale mezi těmi sračkami co teď vznikají v MCU je to opravdu o třídu jinde.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Odchody (2022) (epizoda) 

Zajímavé je, že americké fašouny už ten review bomging pustil, ale zdejší nuly v čele s Psychorem jsou pořád v plné síle ;-)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Adar (2022) (epizoda) 

Naprosto perfektní. Númenor fenomenální - přesně jako Tolkienovy knihy - deset minut pohled na krajinu a žádný děj. Nevím co mají lidi proti Brandyfootům, ale zdaleka nejsou tak hrozní jako Jascksonovi Hobbiti...

plakát

Sandman - Spánek spravedlivých (2022) (epizoda) 

Konečně povedený seriál od Gaimana! První díl naprosto epický, už se nemůžu dočkat na další. Skvělí herci, kamera, ucházející efekty. Super.

plakát

Star Trek: Podivné nové světy (2022) (seriál) 

Neskutečná jízda a po dlouhé době opravdový Star Trek, a ne ubrečené Discovery, které už jsem nebyl schopný ani dokoukat. Pike je skvělý, Enterprise je Enterprise a celá posádka je podařilá - prakticky tady není postava, která by mě sr*la (zdravím tu rudovlasou krávu z Discovery). Oproti všem novým SW seriálům je toto jako perla v hnoji, doporučuji všem kdo mají rádi kvalitní staromilské sci-fi.