Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Sharknado 2 (2014) (TV film) odpad!

Tak to jsem si myslela, že větší ubohost a šílenost než je jednička natočit nelze. A ono ejhle a je to tady, ještě větší trapnost je na světě. Na trojku už raději ani koukat nebudu.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) odpad!

Větší zhovadilost jsem doposavad neviděla. Je vůbec možné něco takového vymyslet? Něco začíná být na tomto světě hodně špatně.

plakát

Lucy (2014) 

Pro mne ač nejsem vyznavačka sci-fi filmů to bylo právě téma, které se mi zdálo více než zajímavé, které mě přesvědčilo se na film podívat. Lidský mozek je stále obrovskou neznámou a tak byl námět skutečně lákavý. Film se mi docela líbil asi tak do poloviny. Mělo to napětí i akci a určitě se stoprocentně dalo stavět na zajímavé myšlence. Akční scény byly pro mne sice už trochu na hraně, ale děj byl napínavý, svým způsobem i chytlavý. Ale ten konec, ten konec byl pro mne velkým zklamáním, tak nějak matrixový a to mne vůbec nenadhlo. Herecké obsazení bylo více než dobré, nebojím se říci výborné. Scarlett Johansonová byla ve své roli přesvědčivá a Morgan Freeman byl opět naprosto okouzlující. Nemyslím, že by to byl propadák, ale skvost to rozhodně není.

plakát

Hon na ponorku (1990) 

Napínavý, poutavý, dobře natočený film, který Vás přikove do křesel. Celé to podrhuje nádherná hudba a hlavně skvělé herecké výkony, kterým dominuje Sean Connery.

plakát

Den Šakala (1973) 

Tak mě se to líbilo, vůbec mi to nepřišlo nudné, rozvláčné. Mělo to vše co to mít mělo. Bylo to napínavé, poutavé a to vše ještě podržené výbornými hereckémi výkony, zvláště Edwarda Foxe v roli Šakala.

plakát

Firewall (2006) 

Díky Harrisonu Fordovi bylo velké očekávání, ale musím přiznat, že mě to nijak zvlášť nenadchlo, i když ani až tak moc nezklamalo. Dávám za tři hvězdičky, takový průměr nic víc nic míň.

plakát

S ledovým klidem (2012) 

Pro mne nejhorší akční film co jsem viděla. Nejzajímavější asi bylo herecké obsazení - W. Bruce, H. Cavill a S. Weaver - slibovalo zajímavou podívanou, ale v té spleti primitivnosti, naivity a celkově pojatého zpracování veškerá tato pozitiva vyšuměla do ztracena.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Tento film mě zrovna dvakrát nenadchl, přesto, že jsem se na něj těšila. Trikově vělice zdařilé, herecké obsazení tak na půl. A. Molina coby záporát byl dobrý, podlost z něj čišela. N. Cage coby klaďák opět nezklamal, zahrál to parádně. Kdo se mi ale vůbec nelíbil byl J. Baruchel. Jeho výkon mi přišel hodně nepřesvědčivý, místy naprosto zoufalý a dost přehrávající. Prostě jsem mu vůbec nic nevěřila.

plakát

Útok na ponorku (1996) 

Akční filmy mám celkem ráda. Tento mě však nenadchl, pravda je, že ani neurazil, ale opravdu nijak zvlášť neoslovil. Film byl takový zvláštně poskládaný, fadní, místy hluchý a hlavně silně po americku uvědomělý - "tati oni Tvou pomoc potřebují, nemůžeš říci ne!" Při tomhle jsem šla do kolen, toto prohlásí osmiletý kluk, který právě přišel o matku?! No to mě podrž, to mi hlava nebere. V tomto filmu jsem byla zvědavá hlavně na M. Dudikoffa, ale je zřejmé, že jeho hvězdná sláva je ta tam.

plakát

Poklad na Stříbrném jezeře (1962) 

Všechny indiánky s Vinnetouem jsou filmy mého dětství. Tenkrát jsme my děti seděly přikovány do křesel a prožívaly nádherná dobrodružství spolu s našimi hrdiny. V našich dětských očích to bylo naprosto fantastické a úchvatné. Dnes na to samozřejmě pohlížím s nadhledem, ale své kouzlo to neztratilo ani po tolika letech a já se ráda vracím, alespoň na chvíli, do těch bezstratostných a báječných let mého dětství.