Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (455)

plakát

Ach, ty vraždy! (2010) (seriál) 

Úděsné "detektivky" s totálně nesympatickou mumifikovanou Bohdalovou v hlavní roli? Děkuji, právě dojedenou večeři znovu vidět nepotřebuji.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Proč je kruci jen 6 dílů? EDIT: Už jsou 4 série. Postupný vývoj je docela znát, seriál se značně proměnil. Z původní velice komorně situované herecké etudy několika málo herců se trochu přibralo ve všech směrech. Nové postavy, nové prostory, nové zápletky, atd. Místy se sice až moc tlačí na pilu, ale pořád je to dobrá zábava.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Jo, tenhle americký sitcom jsem měl opravdu rád... Mimochodem, neviděli jste někde Luckyho?

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Já vím, je to místy pěkně trapný, ale občas se člověk pěkně od srdce zasměje... A myslím, že proto byl tenhle film vytvořen.

plakát

Aljaška (1996) 

Vlastně ani nechápu, proč jsem u toho zabil 2 hodiny času... Bylo to dost dementní i na americký rodinný dobrodružný film.

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

Jedna z mála hezkých věcí na tohle filmu je krajina na pozadí... Aljaška je opravdu krásná země... A Seagal je opravdu kus trotla...

plakát

Americký zločin (2007) 

Pět hvězdiček není za kdo ví jaké filmařské umění, ale za věrné přenesení naprosto nelidského příběhu. Z mého pohledu zajímavé komentáře např. AngelAngie, Shadwell, Hakha, ... Tohle musel napsat život.

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Je to sice jasně Odpad! ale občas se tam mihnou pěkný kozy nebo prcina, takže aspoň ta jedna hvězdička je "zasloužená". :-)

plakát

Anakonda (1997) odpad!

Špatný špatný... Ani hvězdičku tomu dát nemůžu. Žížalky od JoJo mi připadají hrůzostrašnější než anakonda z tohohle filmu... Obzvlášť po podařeném efektu, když zhltla Owena Wilsona... Děs běs. Zajímavost: Anakonda se natáčela v kalhotách Chucka Norrise.

plakát

Anastázie (2003) (seriál) odpad!

fuj v Rusku