Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (7)

Pán času

Pán času (2005)

Po první sérii musím hodnotit slabě, ta první je taková roztahaná, herci většinou neumí hrát, viz. Rose je tragická s tím jejím kukučem a navíc prokrácení by hodně pomohlo. Ale to platí jen u této série. No král je mrtev, ať žije doctor. Po výměně doctora šla kvalita nahoru, David Tennant do role doctora daleko víc sedí a po výměně i společnice jsem nadmíru spokojen. Ve 4 sezoně změna nová společnice Donna. S nástupem doctora v podání Matta Smithe společně s Amy (love), Roryho a příležitostně River Spring (A to jejich kočkování!) nemůžu jinak než za výborných i přesto, že ta první série je šílená. Oblíbíte si Doctora, dáte-li tomu šanci. Musím běžet, už slyším Tardis, tak já běžím vykoumat, co je to Silence zač. :)

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Out the door Just in time Head down the 405 Gotta meet the new boss by 8 am The phone rings in the car The wife is workin hard She runnin late tonight again Well I know what I’ve been told U gotta work to feed the soul But I can’t do this all on my own No I know I’m no superman I’m no superman And you've got your love online U think you're doin fine But you’re just plugged into the wall And that deck of tarot cards Won’t get u very far There ain't no hand to break your fall Well I know what I've been told U gotta know just when to fold, But I can’t do this all on my own No I know I’m no superman I’m no superman You’ve crossed the finish line Won the race but lost your mind Was it worth it after all? I need u here with me Cause love is all we need, Just take a hold of the hand that breaks the fall Well I know what I’ve been told Gotta break free to break the mold But I can’t do this all on my own No I can’t do this all on my own No I know That I'm no Superman I’m no superman I’m no superman (Some day well be together) I’m no superman (Some day) (Someday well be together) (Someday) I’m no superman Scrubs, jedna z částí mé srdeční komory. Děkuju za Všechny Ty nádherné Chvíle!

Přátelé

Přátelé (1994)

Smraďochů, smraďochů.. čím pak tě krměj! ;DD Srdcová záležitost, kterou prostě znám nazpamět. MY NUMBER ONE! ;)

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Nastane den a sjedu to celý znova. Jeden z nejlepších konců co jsem měl možnost spatřit v seriálové sféře. SO SAY WE ALL!!!

Dexter

Dexter (2006)

Hello, Dexter Morgan! 1. série - 85%, 2. série-90%, 3. série - 65%, 4. série - 95%, 5- série - 80%

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

Sice je to srdcovka, a mám tu firmu Fish&Cage rád ale co provedli v pátý sérii to jim jen tak neodpustím. Zato 4 série naprosto vynikající! ;)