Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Bullet Train (2022) 

Low cost Tarantino, nebo teda pokud by měl Tarantino na svůj styl copyright tak by rozhodně z tohohle filmu vytřískal nějaký ten dolar. ALE i přes nevelkou originalitu se na tu zběsilou akci pěkně kouká a furt se tak nějak bezděčně usmíváte a dostane chuť se takovým vlakem projet. No a ještě k tomu ušetříte minimálně jednu hodinu u terapeuta a možná k němu nebudete muset vůbec a to se za cenu jednoho lístku rozhodně vyplatí!

plakát

Kingsman: První mise (2021) 

Kdyby tohle byl první film počátku série tak by to za mě fungovalo, ale jelikož se neubráním srovnání tak je to dost nuda, jen na Ralpha i Gemmu se hezky kouká a jsou tam dvě hezké akční scény. Takže si klidně počkejte až to bude někde na streamu.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Splněný sen každého Spiderman fanouška, ale na své si přijde hlavně přijde divák, který tzv. už něco zažil a to jsem rád, že na nás producenti takhle myslí.

plakát

Klan Gucci (2021) 

Kdo má rád módu ten si smlsne, pro ostatní je to hlavně podívaná na skvělá herecká jména (Lady Gaga je opravdu k nakousnutí :)). Za mě by tomu spíš slušel formát minisérie, neb některé věci jsou tam hodně nedotažené. Počkal bych si tedy klidně na stream a pustit si to k žehlení nebo na líné nedělní odpoledne.

plakát

Marie Terezie - Série 3 (2021) (série) 

Pěkné zakončení, pěkné minisérie. Celou dobu se jsi ověřoval další historické souvislosti a doufám, že si najde cestu do hodin dějepisu. p.s. Vojta Kotek je prostě boží.

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Klasická pohádka se scifi prvkem. Proč ne a mezi hlavními hrdiny to pěkně jiskří.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Konečně jsme se dočkali a to je asi největší úleva, že se producenti nezalekli a pustili tuhle předraženou nádheru do kin. A co jsme dostali, mírně nadprůměrný akční film, ale už ne Jamese Bonda toho týpka co přežije všechno a všechny pěkně s nadhledem a humorem. Co naplat, asi to tak má být a jsem zvědav kam se tahle série posune dál.

plakát

Ex Machina (2014) 

Pokud chcete dostat intro ohledně umělé inteligence je to film přesně pro Vás. Mohlo to být ještě o fous lepší kdyby nebylo umělých dramat, ale hlavní hrdinové sympaťáci, prostředí super relaxační. Poctivé tři hvězdy.