Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Láska na druhý pohled (2009) 

Milá, oddechová romantika s perfektním soundtrackem....... proč ale jen tři pecky?? Když to srovnám s ostatními filmy jež se momentálně romanticky točí, musím přiznat že je to spíše podprůměrné. Závěr - určitě neodsuzuji, podívejte se, ale do své TOP100 si to nedáte. Film na dvě pecky, jedna navíc opravdu za zdařilý výběr hudby.

plakát

Město (2010) 

Bravo Bene.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Neprocházet svým složitým obdobým, dal bych tomu o dvě pecky míň. Tolik mě to nezaujalo, ale vzhledem k událostem.........Třeba tomu ještě pozměním hodnocení a nebo se na to podívám ještě jednou, ale pochybuju. V první řadě jsem se chtěl podívat na komedii a to jsem šlápl hodně vedle.

plakát

Bestiář (2007) 

Au. Takový bodlo do koulí jsem vážně nečekal. Jediný kdo ve filmu opravdu hrál, byl Roden a Hádek. Nikomu jsem jinak nevěřil ani jednu větu, co kdo vypustil z h***. Jestli tohle je pohled na Bestii, kterak mává s kterýmkoliv falusem, co se okolo ní mihne a na který ukáže, tak jsem v naprostém klidu.... Než potkat matraci Karolínu, nebo jelito Čvančarovou, dám se radši na Vondráčka.

plakát

Zvíře (1977) 

Jedna z nejlepších rolí J.P.Belmonda.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Pro mě jedno z největších zklamání........

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Absolutně nechápu, proč jsem si takový film nechával tak dlouho ucházet. Sypu si popel na hlavu, když jsem už od chvíle co jsem o tomto filmu poprvé slyšel, říkával co to bude za nesmysl. Člověk si přeče příběh, ví zhruba o čem to je a řekne si, takovou pohádku vidět nemusím....... No, teď budu ve svých rychlých soudech ohleduplnější. Viděl jsem skvěle natočený film, drama, romantiku a hlavně..."třetí" svět, tak jak jsem ještě neviděl. 5x ***** bravo.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Naprosto perfektní....skvěle nepsané, obsazené, zahrané, hudba a já nevím jaké další superlativa k tomu ještě dát. Film při kterém je vám i líto dát pauzu a skočit si na záchod, nebo dojít pro další skleničku vína. Od první až do poslední minuty jsem ani jednou jedinkrát neopustil očima obrazovku. Snad v každém z nás se bije dilema, co je pro nás lepší......společný život, kdy vás partner čeká, nebo bezstarostnost, kdy neřešíte, co budete vařit a kdo umyje nádobí. Pro mě geniální film a už teď se těším jak si to pustím znovu.

plakát

Poslední skaut (1991) 

Po několika letech jsem si musel tento snímek oživit a světe div se, je to pořád klasika. V mých očích.