Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (7)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Dlouho jsem přemýšlel, jak popsat můj vztah k trpaslíkovi. Takže asi nejvýstižnější bude, když řeknu, že Červený trpaslík pro mě znamená tolik jako kari pro Listera, truhla z javánského kafrového dřeva pro Rimmera, obleky (zejména ten šarlatový z PVC s límečkem z imitace tučňáka) pro kocoura, sbírka zpívajících brambor pro Holyho a v neposlední řadě hromada špinavého prádla pro Krytona. Zkrátka nemůžu bez něj žít a za to klukům z trpaslíka díky...díky s velkým R!

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

M.A.S.H. je legenda mezi seriály. Asi nenajdete někoho kdo by jej neznal nebo neměl rád. Mash nám představuje válku v celé své surovosti a zbytečnosti a dává návod jak s ní bojovat...humor. A to humor s velkým H. Je vytříbený, chytrý, trefný, sarkastický, kousavý. Ikdyž je celý seriál zaměřen na válečnou tematiku, myslím, že by se dal rozdělit na dvě éry: s a po Franku Burnsovi! Dokud je tam "kuní ksicht", přijde mi všechno veselejší...drtivá většina žertíků směřuje právě k němu. No a po Frankovi....jako by všichni začali dospívat...i Hawkeye nám zestárné...a zvážní... Pokud by to šlo, dal bych klidně dvacet hvězdiček....dorovnal na dvacet a o dvacet zvýšil. A jednu khaki pusu k tomu...

MacGyver

MacGyver (1985)

S MacGyverem jsem vyrůstal, nedám na něj dopustit! Richard Dean Anderson byl můj hrdina se vším všudy! A i největší odpůrci musí uznat, že epizody měly přinejmenším zajímavý děj. Pořád všude slyším, jak MacGyver udělá ze žvýkačky traktor a podobný vtípky...jenže zkuste se podívat na celý seriál a zjistíte, že naprostá většina jeho vynálezů je buď technicky, fyzikálně nebo chemicky naprosto schopná existence. Takže si lidi laskavě uvědomte, jak je těžký být inteligentní :) !!!!