Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (1 397)

plakát

Včelař (2024) 

Přesně typ filmu, kde víte, že to bude pokračovat přesně podle šablony o tajemném hrdinovi se super výcvikem. Ale když to dobře šlape, nemáte přehnané umělecké nároky a chcete ten  akčňák s vaším oblíbeným Stathamem, co padouchům efektně nakope, tak si film užijete a budete se bavit. 70% (viděl jsem 1x cz)

plakát

Odznak Vysočina - Správná ženská (2024) (epizoda) 

Pravidelný diváky dostane to, co očekává - nenáročná, ale sympatická průměrná detektivka, vícero možných podezřelých a verzí zločinu. Drobné mínus - můj první a jediný tip na první pohled ...a zase jsem měl pachatele... :)

plakát

Nene (2022) 

Začátek začínal poněkud zavánět nudou. Pak se to překlopilo do napínavé scifi části.  Ve výsledku taková blbůstka na jedno podívaní. (viděl jsem: 1x cz)

plakát

Běžná selhání (2022) 

Takový klasický "arťák" u kterého si na konci říkám, o čem že to vlastně bylo, chtěl tím tvůrce něco sdělit (asi mějte se rádi, ostatní jsou malichernosti) a zda bych si raději neodpočinul a neužil si víc něco excht "béčkově" nenáročně obyčejného.

plakát

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024) 

Těšil jsem se, ale mé očekávání nebylo naplněno. Na začátku pěkná jízda, ale nějak mne ten humor neoslovil - buď jsem -jako pamětník premiéry v osmdesátkách- starej nebo... nevím. Prostě jsem se nebavil, jak bych asi měl. Pár mrknutí a návratu duchů z prvních dílů jako nápad nestačilo. Docela to trvá než se vůbec něco kolem hlavního záporáka ze záhrobí bude dít ... a když už nastává konec světa, tak je to tako takové pfu, šup, šup, hotovo a nic se vlastně nikomu i přes tu nastalou ledovou apokalypsu, nestalo. Prostě to zaostalo za mým větším očekáváním zábavy filmového veterána. No, možná i dojem srážel, dle mého pohledu slabší český dabing a zvuk v němž jsem to viděl :) 69% (viděl jsem 1x cz)

plakát

Odznak Vysočina - Špatná parta (2024) (epizoda) 

Povedený díl s morálním přesahem, kdy sice pozorný divák detektivek má nějaké tušení,  ale rozuzlení není tak prvoplánově snadno uhodnutelné.

plakát

TY - Modrovousův zámek (2018) (epizoda) 

Finále.  Skončí to dle očekávání nebo dojde k překvapivým zvratům?! Závěrečný díl byl fajn, ale překvapivýči dechberoucí nebyl. I když si samozřejmě tvůrci dveře nepřibouchli a nechali si pootevřeno. Nicméně další sérii sledovat nebudu.

plakát

Babylon (2022) 

Divoká nespoutaná párty, co neztrácí dech. První třetina je neuvěřitelně energická jízda. Poté už trochu vážněji. Třihodinový epos o zlaté éře kinematografie, o vzestupu a pádu hvězd stříbrného plátna při příchodu zvukového filmu. Margot Robbie je fenomenální. Skvostný film s animálně divokým startem, skvělou hudbou a předlohou stopáží. Ale ty tři hodiny relativně rychle utekly. 85% (viděl jsem: 1x cz)

plakát

Tři mušketýři: Milady (2023) 

V první třetině jsem neměl úplně jasno kdo je s kým a proti komu, když všichni vypadlai tak nějak podobně. Ale jinak fajnové, i když jsem přece jen doufal že druhý díl bude o něco větší wow. 70% (viděl jsem: 1x cz)