Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Zajímavosti k filmům (3)

Třetí princ

Třetí princ (1982)

V pohádce je uvedeno, že princ Jaroslav (Pavel Trávníček) cestoval do skal dlouhou dobu (jaro, zima atd). Když je zaklet skálami, vydává se na cestu princ Jaroslav (opět dle vyprávění cestoval dlouhou dobu přes roční období), nicméně jakmile přijede do skal, zatoulaná ovce a pohozený plášť od Jaromíra jsou na místech, jako by se to stalo včera.

Třetí princ

Třetí princ (1982)

Když přijede Pavel Trávníček coby princ Jaromír do skal, říká příncezna (Libuše Šafránková) zakletému prvnímu princi (Jiří Bartoška): „Tvůj první bratr, srdce moje...“ Následně když po zakletí prince Jaromíra přijede do skal princ Jaroslav, který se vydává za Jaromíra, tak princezna opět říká zakletému Bartoškovi: „Tvůj druhý bratr, srdce moje...“ Princezna ale nemohla vědět, že první princ měl dva bratry, když se tuto informaci dozvěděla až těsně před závodem na koních (Jaroslav se za Jaromíra celou dobu vydával).

Holky z lepší společnosti

Holky z lepší společnosti (2003)

Když jede Molly (Brittany Murphy) s Ray (Dakota Fanning) do zábavního parku, má na nohou podpatkové boty. V zábanvím parku, když odchází od uklízeče podpadků hledat Ray, má na nohou bílé tenisky, ale v dalším záběru se jí na nohou objevují opět podpatky.

Reklama