Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Molly Gunnové je právě 22 let. Je dcerou rockové legendy Tommyho Gunna. Rodiče jí tragicky zemřeli, když jí bylo necelých 9 let a od té doby žije z peněz, které jí rodiče zanechali. Molly nepracuje, je zhýčkaná, hodnotu peněz nezná. Na oslavě narozenin jí padne do oka Neal Fox, začínající zpěvák, který se však nechce vázat. Svůj život zcela zasvětil zpěvu a hraní a doufá, že prorazí ve světě šoubyznysu. Přesto s Molly odejde k ní domů, ale druhého dne jí poví, že pokračování nebude. Její způsob života ho skoro děsí. Není to však všechno, co Molly potká. Její účetní zmizí i s jejími penězi a Molly je na mizině. Musí dokonce opustit i byt, ve kterém skoro dvacet let žila. Zůstaly jí jen osobní věci a sbírka vzácných kytar po otci. Přestěhuje se ke své kamarádce Ingrid, ale ta trvá na tom, že si Molly musí najít práci, aby jí pomohla s placením nájmu. Po špatné zkušenosti v obchodním domě jí její kamarád Huey sežene práci u jeho šéfové Romy Schleinové jako chůva její osmileté dcery Ray. Romy nemá na dceru vůbec čas a její manžel leží v komatu v domácím ošetřování. Když se Molly s Ray seznámí, potkávají se dvě naprosto odlišné osobnosti. Molly, věkem dospělá, ale chováním dítě a Ray, dítě, které se chová jako dospělá. Ray je velmi upjatá, trochu hypochondrická, věnuje se baletu a poslouchá klasickou hudbu. Molly je její pravý opak. I když je Ray tak trochu nesnesitelná, Molly by ji ráda rozveselila. Všimla si, že Ray vůbec neukazuje žádné emoce, které by dívenka v jejím věku měla mít. Dokonce i ke stavu svého otce se vyjadřuje velmi věcně. Je to vlastně žijící mrtvola, která brzy zemře. Molly má práci, ale stále myslí na Neala. Neal si u ní zapomněl svou bundu, která mu přináší štěstí a chce ji zpět. Molly ji však ve své ztřeštěnosti zničí a pak ji upraví, aby ji Neal mohl dál nosit. Nealovi se to nelíbí, ale bundu si vezme. Molly zjistí, že Neal získal smlouvu na natáčení, spí s Romou a bundu si vzal na sebe na natáčení klipu, ke kterému ho inspirovala Molly. Molly je znechucená, a když se ještě navíc pohádá s Ingrid, musí se vystěhovat. Huey jí nabídne bydlení ve svém bytě a Molly ráda přijímá... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

zajda404 

všechny recenze uživatele

Jak se tak koukám na ostatní hodnocení, asi jsem se zblázdnila, ale mně se film líbil. Je to naivní, je to hloupoučké, ale působilo to strašně mile. Hlavní zásluhu na tom má sympatická Brittany Murphy, které povedeně sekunduje malá rozumbrada Dakota Fanning... tyhle dvě spolu měly natočit víc filmů, ale bohužel. Znovu bych se na to asi nepodívala, ale rozhodně to nebylo špatné. ()

tommelina 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má všechno a to hlavně dobře napsané hlavní postavy, které se kvůli traumatům, které zažily, chovají, jak se chovají. Navzájem si však pomohou a vyspějí (nejedná se o žádné neživé šablony). Je to trochu romantická komedie, a to především svým šťastným závěrem, ale rozhodně to není komedie a romantika je tu spíš ve vedlejším plánu, což jsem byla ráda. :) ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a k tomu ne moc vtipná Roman Tyčka komedie s rádobyslzavými momenty, ve které opět Brittany Murphy vypadá jako fest vyžilá princeznička na bále a Dakota Fanning jako nezdravá kostřička, která to bude mít v životě hodně těžké. Jeden z těch filmů, na který se začnete dívat proto, že nikde jinde nic nedávají, a dokoukáte ho jen proto, abyste se přesvědčili o tom, že po těch letech už máte docela dobrý odhad:) 40% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Byl to můj otec !! Teď už jen vegetuje.. Brzo už umře !!" - "To je dost krutý !!" - "Život je krutý !!" Krutý byl spíš život k Brittany Murphy, která platila za krutopřísně krásnou a nesmírně talentovanou - Či nadpozemsky neschopnou ?? - živelnou herečku, kterou bych se vůbec nebál přirovnat k Marilyn Monroe nového tisíciletí, když z těch mnoha až zarážejících podobností mezi oběma hvězdami by jednoho až zamrazilo.. Kruté se rovněž zdá i to, že podobnou repliku o krutosti života pronáší dítě, mimochodem v podání tradičně výborné Dakoty Fanning, které by se podobnými úvahami snad ani zabývat nemělo.. Yakinův skutečně dobrý snímek, který tak ukazuje, že být velkým dítětem může často znamenat dvě naprosto odlišné věci - Když Ray coby malé děvčátko, které bylo okolnostmi donuceno dospět výtečně kontrastuje s Molly, která má svému věku navzdory dost problémů sama se sebou.. - což po divákovu odhalení dává naprosto jiný rozměr i smysl celému příběhu i jeho poetice,rozhodně tak nepostrádá hloubku, uvěřitelnou a místy až bolestivě hmatatelnou, byť na první pohled vypadá naivně a infantilně.. Na ten druhý už rozhodně ne, když navíc podepřen výkony obou hereček a jejich vzájemnou chemií ukazuje svou pravou tvář, jednomu se zdá krutá spíš skutečnost, s jakou velmi zábavné Holky z lepší společnosti většinový divák povrchně odsoudí.. Jeho chyba !! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ukázka reality, která se děje v mnoha místech na Zemi právě teď :) Trošku to okořenit, dát více šíleností a lehce prodloužit a myslím, že by to byl hit. Takhle se dalo na šílenou a rozjařenou Brittany Murphy dívat (podle mě tenhle typ dívek měla vždy v krvi) a Dakota Fanning ztvárňuje typickou holčičku, která se vlivem nezájmu od svých rodičů stala tím, čím se stala a uzavírá se před okolím. Šlo to a existují větší hrůzy. PS: tu sponu do vlasů a šaty na začátku filmu bych ráda měla doma :D ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Když ve filmu Neal natočí hudební video, můžete si všimnout, že je pod ním jako režisér podepsaný Boaz Yakin, což je ve skutečnosti také režisér celého filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama